JSport.roJSport.ro

S-au disputat trei etape din acest sezon al Ligii Elitelor, iar cele două echipe ale Ardealului Cluj au urcat pe locul 1, atât la U19, cât şi la U17, după meciurile ultimei runde din weekend.

Formaţia lui Călin Moldovan s-a redresat rapid după semieşecul din prima etapă, 0-0 cu CSS 2 Baia Mare şi a câştigat la Miercurea Ciuc, apoi cu Şcolar Reşiţa.

Acest ultim succes, 4-0, a dus-o pe Ardealul U19 pe locul 1 graţie golaverajului mai bun decât al celor de la Poli Timişoara, care au câştigat derby-ul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Pentru clujeni urmează, însă, două jocuri extrem de importante, în deplasare la Hermannstadt şi acasă cu CFR Cluj 2, echipa feroviară având două înfrângeri şi o victorie până acum.

La U17, în schimb, Ardealul Cluj a rămas singura formaţie cu victorii pe linie. Echipa lui Claudiu Moldovan a dat 13 goluri în trei meciuri, şase dintre ele în victoria din weekend cu Drobeta Turnu Severin şi are două puncte deasupra locului secund. În ziua în care colegii lor mai mari vor întâlni CFR-ul, 11 noiembrie, jucătorii Ardealului U17 au şi ei parte de cel mai important meci al turului, cu UTA Arad, tot pe teren propriu.

La U17 joacă şi Viitorul Mihai Georgescu, care a câştigat ultimele două partide, dar se află pe locul patru din cauza înfrângerii cu Ardealul din primul joc. Liga Elitelor se va întrerupe pentru vacanţa de iarnă în 2 decembrie, primele două clasate urmând să se califice în semifinalele competiţiei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.