JSport.roJSport.ro

CS Floreşti a încheiat vacanţa sâmbătă, atunci când a efectuat primul antrenament al anului.

Jucătorii lui Călin Budişan au vrut să înceapă tare perioada de pregătire, chiar cu un meci împotriva fostei rivale de anul trecut, Sticla Turda, însă jocul a fost anulat din cauza terenului sintetic îngheţat.

Astfel, roş-albaştrii au făcut doar un antrenament, la care s-au prezentat toţi jucătorii, mai puţin Olimpiu Bucur. Mijlocaşul floreştenilor, fost jucător inclusiv în Liga a II-a, a renunţat pentru moment la fotbal şi a plecat în Spania.

„Sper să-l înlocuim cu unul sau doi jucătorii de aceeaşi valoare. Suntem în trative cu câţiva de nivelul ligii a doua şi a treia şi ar fi bine dacă ne-am înţelege. Obiectivul principal este accederea la baraj şi, bineînţeles, promovarea. Dar trebuie să începem cu dreptul anul, să tratăm fiecare meci serios, să le câştigăm pe toate şi apoi să ne gândim la promovare. Am vorbit şi de un cantonament în perioada următoare, dar dacă nu se va concretiza ne vom pregăti la baza proprie, chiar şi cu două antrenamente pe zi”, a spus jucătorul şi antrenorul secund al floreştenilor, Laurenţiu Văidean.

Liderul Ligii a IV-a are deocamdată programat un amical cu CIL Blaj, în 2 februarie, dar vrea să mai joace un meci şi sâmbăta viitoare.

Dintre cele trei favorite la promovare, Unirea Iclod a fost cea mai grăbită echipă. Formaţia care a condus campionatul până înaintea ultimei etape a anului trecut a efectuat marţi primul antrenament, iclodenii făcând şi două transferuri până acum, Paul Sîmboan şi Dan Mureşan. Unirea Iclod va juca un amical tare cu Unirea Dej, sâmbătă, Rapid Jibou şi Sporting Apahida fiind celelalte amicale stabilite până acum.

Someşul Dej este echipa care s-a întărit cel mai mult în pauza competiţională, cu şase jucători aduşi din Liga a III-a, dar şi formaţia care va începe cel mai târziu pregătirea. Abia în 29 ianuarie va reveni la antrenamente trupa lui Mircea Bolba, care va merge şi într-un cantonament la Ocna Şugatag, dar va avea şi un amical cu ACS Comuna Recea, chiar la Iclod.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.