JSport.roJSport.ro

sanatateaEtapa a 10-a din seria 5 a Ligii a III-a programează, sâmbătă, două meciuri cu implicaţii masive în fruntea clasamentului.

Liderul Avântul Reghin primeşte vizita Sănătăţii Cluj, iar o victorie este obligatorie pentru mureşeni ca să evite pierderea primei poziţii. În acelaşi timp, „viruşii verzi”, aflaţi la cel mai bun sezon din ultimii ani, au ocazia perfectă să spele evoluţia ştearsă din ultima etapă, atunci când au remizat cu penultima clasată şi să arate că acel 2-2 cu FC Zalău a fost doar un accident.

„Sper să avem o motivaţie mai consistentă decât în meciul din etapa trecută, să stăm mai bine în teren, să muncim mai mult şi să obţinem minim un punct, pentru că şi acesta e binevenit în conjunctura dată. Întâlnim o echipă care îşi doreşte promovarea şi ne va aştepta un meci greu, dar sperăm să venim măcar cu un punct. Clasamentul e strâns şi orice punct contează în acest moment”, a declarat antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

jucu

Pe de altă parte, orice rezultat pozitiv obţinut de „viruşi” la Reghin poate însemna un serviciu făcut colegei de judeţ Unirea Jucu, formaţie care se află la doar două puncte în spatele liderului. Echipa pregătită de Gică Barbu are la rândul ei un meci important, pe teren propriu, cu Luceafărul Oradea, bihorenii aflându-se la egalitate de puncte cu formaţia clujeană în clasament, iar o victorie o poate duce pe Unirea chiar şi pe primul loc.

„Este un meci important pentru noi şi prin prisma faptului că cei de la Luceafărul şi-au anunţat intenţiile clare de a promova. Dar noi jucăm acasă, băieţii au arătat voinţă, dăruire, venim după patru victorii şi ne dorim mult să nu pierdem. De asemenea, dacă batem mâine cred că putem termina pe primul loc acest tur, pentru că apoi celelalte echipe contracandidate vor juca între ele”, a declarat antrenorul Unirii.

Cele două meciuri, de la Reghin şi Jucu, vor începe la ora 15:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.