JSport.roJSport.ro
CFR Dej şi Mintiu-Gherlii vor fi în centrul atenţiei şi în această etapă. foto: Radu Giurgiu
CFR Dej şi Mintiu-Gherlii vor fi în centrul atenţiei şi în această etapă. foto: Radu Giurgiu

A treia rundă a noului sezon din Liga a IV-a va debuta miercuri după-amiază, atunci când sunt programate două meciuri.

Jocul dintre CS Floreşti şi Ardealul Cluj va începe la ora 17:00, după jumătate de oră urmând să debuteze şi partida dintre Viile Dejului şi Viitorul Mihai Georgescu. Ambele meciuri au loc astăzi din cauza participării celor două echipe din Cluj-Napoca în campionatele Ligii Elitelor, aceste partide desfăşurându-se în weekend.

Tot o formaţie din Dej, CFR, se va afla în centrul atenţiei şi sâmbătă, elevii lui Darius Boldor urmând să evolueze pe Cluj Arena, în compania Universităţii Cluj, de la ora 17:00. Dejenii au aceleaşi culori ca şi rivala din oraş a Universităţii, alb-vişiniu, şi au fost la un pas să producă prima surpriză a sezonului, pierzând abia în prelungiri jocul cu Armenopolis Gherla. CFR-ul pare că stă mai bine din punct de vedere valoric decât în sezonul trecut, atunci când a câştigat doar trei meciuri din 24 disputate, obiectivul în acest an fiind clasarea mai sus de locul 12.

Dacă „U”-CFR este cel mai aşteptat meci al etapei, cel mai interesant pare a se disputa duminică, între Vulturul Mintiu-Gherlii şi Someşul Gilău, de la ora 11:00. Având drept obiectiv clasarea între primele cinci echipe, gherlenii au şase puncte după primele două meciuri, unul fiind câştigat la „masa verde”. Gilăuanii, la rândul lor, au arătat o formă bună în primele două etape, reuşind să marcheze 12 goluri până acum, însă în faţa unor echipe care au avut în componenţă mulţi juniori.

Acest joc va şi închide etapa a treia, Unirea Tritenii de Jos fiind echipa care va sta din cauza numărului impar de formaţii.

Celelalte meciuri alte etapei sunt următoarele:

Armenopolis Gherla-Unirea Floreşti, sâmbătă, ora 17:00

Arieşul Mihai Viteazu-Sticla Turda, sâmbătă, ora 11:00

ISCT-Olimpia Gherla, sâmbătă, ora 11:00

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.