JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va disputa, în următoarele şapte zile, cele mai importante două meciuri din ultimul an.

„Studenţii” se află în faţa barajului de promovare în Liga a III-a, nivel la care elevii lui Marius Popescu sunt obligaţi să joace în sezonul viitor atât de valoarea superioară comparativ cu cea a adversarului Lăpuşul Târgu Lăpuş, dar mai ales de proiectul născut în urmă cu un an.

Un pas important spre Liga a III-a ar putea fi făcut mâine după-amiază, atunci când „U” va disputa, pe teren propriu, meciul tur al barajului de promovare cu reprezentanta judeţului Maramureş. Partida va începe de la ora 18:00 şi va fi transmisă în format LIVE TEXT de către CJSport.ro, la fel ca şi meciul retur de la Târgu Lăpuş, programat săptămâna viitoare.

Biletele pentru jocul de pe Cluj Arena costă 10 lei, iar de astăzi pot fi cumpărate şi de la stadion, începând cu ora 16:00, suporterii fiind chemaţi la acest meci prin zeci de afişe împărţite în tot oraşul în ultimele zile. De asemenea, un autocar cu fani ai oaspeţilor va ajunge la acest meci, oficialii Lăpuşului sperând să aibă susţinerea a cel puţin 100 de persoane la jocul de mâine.

“Mai avem de făcut un pas şi încet-încet să ajungem acolo unde trebuie să fim. E minunat la asemenea meciuri să fie fanii lângă noi, să ne bucurăm împreună. Să cânte tot meciul este exact ce trebuie să fie la un meci de fotbal şi ne place”, Dorin Goga, “U” Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.