JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va disputa în această după-amiază, de la ora 18:00, meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Adversarul formaţiei lui Marius Popescu va fi FC Lăpuşul Târgu Lăpuş, campioana judeţului Maramureş pornind, însă, cu şanse mici în faţa vedetelor Universităţii.

Partida de astăzi va avea loc pe Cluj Arena într-o atmosferă de sărbătoare asigurată de fanii „studenţilor”, care au împânzit oraşul cu bannere şi afişe în această săptămână prin care cheamă lumea la meci.

De altfel, Peluza „Şepcile Roşii” se va întâlni în centrul Clujului la ora 15:00, după care va porni în grup organizat spre stadion, acolo unde va avea în faţă aproape 100 de susţinători ai maramureşenilor. Un autocar cu suporteri va pleca din Târgu Lăpuş la ora 14:00, alţi fani ai oaspeţilor urmând să se deplaseze la meci cu maşinile personale.

Jocul de astăzi va putea fi urmărit mai jos, în format LIVE TEXT, începând cu ora 18:00, returul fiind programat sâmbăta viitoare, de la ora 17:30, CJSport.ro urmând să ofere detalii în timp real şi de la acea partidă.

[sls id=”8″]
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.