JSport.roJSport.ro

Luceafărul 2010 Cluj s-a întors acasă, în weekend, de la ”cel mai tare turneu al anului”, așa cum l-au denumit antrenorii clubului.

Grupa 2008 a alb-albaștrilor a ocupat locul doi la competiția desfășurată la Vinnytsia, în Ucraina, Dinamo Kiev numărându-se printre victimele clujenilor.

Luceafărul a câștigat tot până în finală, în penultimul act trecând la loviturile de departajare de Școala de Fotbal Vinnytsia. Cealaltă echipă gazdă participantă la turneu, FC Nyva-V Vinnytsia, avea să câștige competiția după ce i-a învins pe clujeni cu 1-0, gol venit în ultimele minute ale meciului.

”A fost un turneu foarte puternic, cel mai tare de până acum, format din 16 echipe. Am jucat în sistem 8+1, față de 6+1 cum jucăm în țară, dar am reușit să facem față. Ne-am ridicat la nivelul lor, iar toate meciurile au fost foarte echilibrate. Organizarea a fost ireproșabilă, drumul fiind puțin obositor pentru noi, în condițiile în care am făcut 17 ore, dar a meritat”, a declarat Adrian Trușcă, antrenorul Luceafărului fiind ajutat și la această competiție de către Mihai Frătean.

Luceafărul 2010 s-a întors acasă și cu două premii individuale, Luca Țelină fiind desemnat cel mai bun jucător, iar Iustin Pop cel mai bun portar. Mai jos aveți rezultatele echipei clujene la acest turneu.

Grupă

Luceafărul 2010-Dinamo Kiev 2-1

Luceafărul 2010-Metalist Harkiv 2-1

Luceafărul 2010-Kremenchuk 1-0

Sferturi de finală

Luceafărul 2010-Barsa 2-1

Semifinale

Luceafărul 2010-Șc. Fotbal Vinnytsia 0-0, 5-4 (după lovituri de departajare)

Finala

Luceafărul 2010-FC Nyva-V Vinnytsia 0-1

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.