JSport.roJSport.ro

IMG_2973Luceafărul Cluj s-a impus fără probleme în faţa Someşului Apahida, 8-0, în etapa a 23-a a Ligii a IV-a şi a urcat, momentan, pe locul trei al clasamentului.

Clujenii, fără câţiva jucători importanţi care se află în drum spre Campionatul Mondial al Avocaţilor din Spania, nu au avut nicio emoţie în faţa „lanternei roşii”, apahidenii prezentându-se la meciul jucat la Floreşti în doar nouă oameni. Astfel, elevii pregătiţi în aceste zile de Marius Pojar, fost antrenor chiar la Apahida în turul campionatului, au obţinut o victorie categorică, asta chiar dacă ea s-a concretizat doar în a doua repriză, scorul după 45 de minute fiind 2-0.

Valentin Dîrjan a reuşit un hattrick, Vlad Mocan a dat două goluri, în timp ce Vasilaş, Cîmpean şi Ciotlăuş au înscris câte un gol, pentru o victorie clară a Luceafărului. Alb-vişiniii au urcat pe locul trei în clasament, la un punct peste Armenopolis Gherla şi la două în spatele Viitorului Feleacu, cele două echipe urmând să se întâlnească mâine, în meci direct.

Un rezultat de egalitate ar fi perfect pentru clujeni, care mai au de jucat împotriva ambelor formaţii până la finalul campionatului. În primul meci al acestei etape, Industria Sârmei Câmpia Turzii a învins-o, ieri seară, pe Ardealul Cluj, scor 4-0.

Luceafărul: Aranyosi – Baltaru Paul, Gădălean, Cîmpean, Pojar – Turcu, Mocan, Ciotlăuş, Vasilaş – Dîrjan V, Baltaru Petrişor. Antrenor: Marius Pojar

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.