JSport.roJSport.ro

Luceafărul Cluj se poate mândri şi cu rezultatele obţinute în cadrul puternicului turneu „Copa Catalunya”, ce s-a desfăşurat la Barcelona în această săptămână.

Grupele 2004, 2005A, 2005B, 2007 şi 2009 au ajuns între primele patru echipe la diferitele categorii de vârstă, recent câştigătoare a Cupei Danone, 2005A, reuşind chiar să câştige turneul.

În marea finală, Luceafărul 2005A s-a impus cu 1-0 în faţa Academiei Brescia, după ce a trecut chiar de Luceafărul 2005B în semifinale, aceasta din urmă câştigând, mai apoi, finala mică. Grupa 2004 a jucat, în premieră, 11 contra 11 şi nu a făcut deloc o figură rea, terminând turneul fără înfrângere în timpul regulamentar şi fără gol primit. Turneul l-a încheiat, însă, cu două înfrângeri la loviturile de departajare, pe locul patru.

Ghinionistă a fost şi grupa 2007, care a jucat împotriva unor echipe având jucători cu un an mai mare, Luceafărul pierzând la penalty-uri finala şi terminând turneul pe locul al doilea. De asemenea, şi grupa 2009 a „jucat” la o grupă mai mare de vârstă, cu copii născuţi în 2008 şi 2007, clujenii încheind pe locul trei după ce au câştigat finala mică.

„Toţi aceşti copii merită toate laudele. Ne-au făcut mândri când am ascultat imnul României la cele două finale, grupa 2005 şi 2007. Numele de Luceafărul Cluj şi România a început să fie cunoscut acum şi în Spania, Italia, Franţa, Polonia, Rusia, Croatia sau SUA”, au declarat repezentanţii Academiei de fotbal Luceafărul Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.