JSport.roJSport.ro

IMG_7445Sezonul 2016-2017 al Ligii a IV-a se anunţă a fi cel mai interesant din istorie, în primul rând datorită prezenţei Universităţii Cluj.

În noul campionat se vor afla la start, cel mai probabil, 14 echipe, marea absenţă fiind cea a Luceafărului 2010 Cluj, formaţie care a fost considerată, la un moment dat, principală favorită la promovare în sezonul trecut. Participarea la Campionatul Mondial al Avocaţilor cu cei mai buni jucători, competiţie programată chiar pe finalul campionatului, a pus capăt şi speranţelor clujenilor la promovare în Liga a III-a, Luceafărul pierzând meciul decisiv cu Viitorul Feleacu.

Preşedintele Adrian Truşcă a fost extrem de nemulţumit atunci pentru că AJF Cluj nu a amânat acel meci, Luceafărul fiind lipsită, astfel, de cei mai importanţi jucători cu Feleacu, dezamăgirea trăită la acea vreme fiind principalul motiv pentru care alb-vişiniii nu s-au mai înscris acum în Liga a IV-a.

“La un moment dat era vorba că ne înscriem 100%, apoi că 100% nu ne înscriem şi am lăsat-o aşa, în voia sorţii, iar termenul limită a expirat. Oricum, am rămas profund dezamăgiţi din cauza a tot ceea ce s-a întâmplat în Liga a IV-a anul trecut şi am zis că pentru ce să mai dăm bani? Chiar anul trecut am vrut să ne retragem prima dată. Noi am vrut să jucăm doar din plăcere, să îmbinăm utilul cu plăcutul, iar apoi chiar voiam să promovăm. Dar şi Călin Budişan (n.r.-antrenorul şi unul dintre finanţatorii echipei) s-a supărat foarte tare şi am zis că nu mai are rost să investim bani. Pentru ce? Oricum, noi ne orientăm în continuare pe grupele de copii şi juniori”, ne-a spus Adrian Truşcă, grupa 2008 a Luceafărului 2010 Cluj obţinând locul trei la un turneu internaţional la Braşov, desfăşurat în weelend.

Clujenii au fost nemulţumiţi în primăvară şi de amânarea meciului cu Armenopolis, care ar fi fost obţinută de gherleni pe motive medicale, acela fiind momentul în care alb-vişiniii au vrut să se retragă din campionat. În cele din urmă, acel joc s-a disputat după revenirea de la Campionatul Mondial şi s-a terminat la egalitate, 2-2, între timp, însă, ambele echipe fiind ieşite din lupta pentru promovare.

Dacă în 2016 a avut loc Campionatul Mondial al Avocaţilor, în 2017 va avea loc întrecerea continentală, nucleul de bază de anul trecut al Luceafărului urmând să participe la Europeanul din Slovenia, programat între 7 şi 11 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.