JSport.roJSport.ro

Luceafărul Cluj U13 a pierdut, duminică dimineaţa, finala naţională disputată la Buftea.

Clujenii au fost învinşi la limită, 0-1, de către Regal Sport Club „Ferdinand I”, cunoscută şi ca Academia de Fotbal Atletico de Madrid Bucureşti.

Micii jucători pregătiţi de Stan David şi Gigi Vînău au primit gol în prima repriză, de la Ciprian Popescu, însă mai apoi atacurile lui Morar şi ale colegilor săi s-au lovit de apărarea bucureştenilor, mingea ocolind poarta atunci când defensiva Regalului a fost depăşită. Luceafărul s-a ales, totuşi, cu un premiu individual după acest meci, Matei Moraru fiind desemnat cel mai tehnic jucător al finalei.

Astfel, clujenii s-au văzut nevoiţi să accepte medaliile destinate vicecampionilor naţionali, la capătul unui sezon în care au trecut de la bucuria imensă a calificării la Campionatul Mondial de la New York, la tragedia dispariţiei lui Osman Kaya.

Totuşi, Luceafărul a cucerit un titlu naţional în 2017, echipa U11 devenind campioană după o finală cu FC Viitorul.

Jucătorii grupei 2004-2005 a clujenilor vor pleca, acum, spre Barcelona, acolo unde academia Luceafărul va participa la un puternic turneu internaţional cu mai multe grupe, o parte a delegaţiei clujene ajungând ieri în Spania.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.