JSport.roJSport.ro

Pe lângă partida care nu s-a mai disputat, până la urmă, între CFR Dej şi CS Floreşti, duminică a mai fost programat un meci, Arieşul Mihai Viteazu câştigând cu 5-1 la Vulturul Mintiu-Gherlii.

Oaspeţii nu au avut mari probleme în a se impune pe terenul unei echipe inconstante în acest retur, totuşi, a Mintiului, care a obţinut două victorii, două egaluri şi două înfrângeri în ultimele şase meciuri.

Două goluri ale lui Andrei Pop şi două ale lui Horaţiu Moldovan, la care s-a adăugat reuşita lui Cătălin Crişan, au adus-o pe Arieşul pe locul opt în clasament, în timp ce Vulturul s-a mulţumit cu golul lui Ciprian Farcaş. Această victorie a făcut ca echipa din Mihai Viteazu să treacă în ierarhie atât peste Vulturul cât şi peste Ardealul, chiar înaintea partidei cu „U” Cluj, de sâmbătă.

Până la startul etapei a 28-a, însă, Liga a IV-a va programa, miercuri seară, cel mai aşteptat meci al “şepcilor roşii” din acest final de sezon. Restanţa cu Ardealul Cluj a Universităţii va conta pentru runda a 24-a şi va fi abordată de către trupa lui Călin Moldovan cu echipa din Liga Elitelor.

Meciul va începe la ora 18:00 şi se va disputa pe terenul Ardealului din Someşeni, iar în secţiunea “Clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia în acest moment, CFR Dej părăsind ultimul loc după gafa floreştenilor de ieri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.