JSport.roJSport.ro

CFR Cluj se află pe loc de play-off, iar o victorie în această seară cu ASA Târgu Mureş, ultima clasată, este obligatorie pentru ca ardelenii să-şi menţină intacte şansele de a intra între primele şase.

Teoretic, acesta este cel mai uşor meci din ultimele trei ale sezonului regulat, iar un insucces ar putea-o costa chiar play-off-ul pe formaţia lui Vasile Miriuţă. Tehnicianul CFR-ului, însă, are încredere în jucătorii săi că nu vor trata cu superficialitate acest meci, pe care nu-l consideră deloc uşor.

„Vom avea un joc foarte greu cu Mureşul, chiar dacă unii se gândesc că va fi un meci uşor, însă nu va fi deloc aşa. Nu mi-e teamă că băieţii vor crede că va fi uşor, am discutat cu ei şi sunt conştienţi că e un meci foarte important pe care trebuie să-l câştigăm. Suntem la mâna noastră şi dacă ne vom câştiga meciurile rămase, atunci sigur vom fi în play-off”, a spus antrenorul clujenilor.

CFR Cluj-ASA Târgu Mureş se va disputa astăzi, de la ora 20:00, iar dacă feroviarii vor învinge, vor bifa prima victorie pe teren din propriu din 7 noiembrie încoace, acum nouă etape câştigând ultima oară în Gruia, 1-0, cu FC Botoşani.

„E un meci foarte important cu Mureşul, dar toate sunt importante şi trebuie să luăm nouă puncte ca să fim siguri că vom fi în play-off, pentru că numai de noi depinde”, Andrei Mureşan, CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.