JSport.roJSport.ro

img_9757Ultimul meci al etapei a opta din Liga a IV-a a fost plin de evenimente la Viile Dejului, acolo unde, pe un teren afectat din plin de vremea ploioasă, Arieşul Mihai Viteazu a reuşit să câştige primul meci din acest sezon, cu un scor de tenis, 6-3.

Trupa lui Lucian Roşu a spulberat orice scenariu dinaintea jocului, surprinzătoare fiind nu doar victoria, ci mai ales cele şase goluri marcate în 90 de minute, în condiţiile în care alb-roşii au înscris doar de opt ori în precedentele şase meciuri. Ba mai mult, Arieşul a jucat la Viile Dejului cu un om mai puţin în prima repriză, Mihai Ciurea ajungând cu întârziere la meci, însă formaţia din Mihai Viteazu a beneficiat, mai apoi, şi de trei eliminări în tabăra gazdelor care au înclinat definitiv balanţa în favoarea ei.

Arieşul a primit şi două lovituri de la 11 metri, doar una fiind şi transformată, jocul de la Viile Dejului demonstrând, pe de altă parte, şi drumul bun pe care s-a înscris echipa din Mihai Viteazu în ultimele etape. Gazdele, în schimb, au acuzat din plin cele trei cartonaşe roşii, două dintre ele, însă, fiind imputate direct arbitrului acestui meci, dejenii fiind nemulţumiţi că anumite faze nu au fost tratate cu aceeaşi măsură. De menţionat şi că Viile Dejului a deschis scorul printr-un gol marcat chiar în primult minut.

“Am condus cu 1-0 şi am ratat încă patru ocazii singur cu portarul, iar ocaziile s-au răzbunat mai apoi. Poate că i-am luat şi un pic de sus când am văzut că sunt în 10, dar faza la care portarul nostru a fost eliminat a contat mult. Pe de altă parte, sunt foarte revoltat din cauza arbitrajului. Am luat două cartonaşe roşii total aiurea, iar la o fază la care unul de-al lor i-a pus o talpă portarului nostru de rezervă, căruia i s-a umflat piciorul, răcnea de durere, i-a dat doar galben. La golul cinci a fost un henţ intenţionat, ce să mai, a fost dezastru cu arbitrajul, ne-a terminat, nici la Liga a V-a nu am văzut aşa ceva. Ne-am enervat şi noi apoi, pentru că nu ne-am făcut probleme înainte că nu vom câştiga meciul. După ce am rămas noi în 10 a fost foarte greu, dar dacă îl elimina, la 2-3, şi pe unul de-al lor se echilibra jocul şi alta putea fi soarta partidei”, ne-a declarat preşedintele dejenilor, Adrian Mânzat, golurile lui Popan, Baniaş şi Fabian contând doar pentru statistică.

Prima victorie pentru Arieşul a fost posibilă datorită reuşitelor lui Pintilescu şi Barta, cei doi izbutind câte o “dublă”, Horaţiu Moldovan şi Crişan marcând şi ei pentru echipa din Mihai Viteazu. Dacă gazdele au acuzat arbitrajul, oficialii Arieşului au arătat cu degetul tocmai înspre adversarul de astăzi, antrenorul Lucian Roşu fiind nemulţumit de maniera de joc a celor din Viile Dejului.

“A fost fotbal până la 1-0 pentru ei, apoi s-a trecut la altele, iar după 2-1 pentru noi gazdele au început să iasă la rampă. Cei din Viile Dejului nu au arătat fotbal, au fost provocatori tot timpul, după meci au încercat să ne conteste pe toate părţile, chiar regret maniera lor de joc. Eu am încercat să-mi ţin jucătorii sub control, să nu intre în jocul lor, să evite orice duel verbal şi mă bucur că am reuşit şi că am câştigat. A fost o victorie meritată a noastră”, ne-a spus antrenorul Arieşului.

Formaţia din Mihai Viteazu a bifat, astfel, primele trei puncte din acest campionat şi s-a apropiat la unul singur de AS Viile Dejului, echipă care a obţinut ultimul punct în etapa a patra, pe terenul Ardealului Cluj.

viile-dejuluiAS Viile Dejului

Toderean
Marton
Baniaş
Popa
Tarţa
Farkas
Hoza
Silaşi
Mureşan M.
Vaida
Popan

Au mai intrat: Truţă, Nemeti, Fabian, Sălătioan. Antrenor: Alexandru Marton

ariesul-mihai-viteazuArieşul Mihai Viteazu

Ionele
Crişan
Perde
Chiş
Varga
Moldovan H
Pintilescu
Grigoroşcuţă
Kolozsi
Ciurea
Barta

Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. GAZDELE AU PRACTICAT UN JOC DE INTIMIDARE, PORTARUL LOR FIIND ELIMINAT PT FAULT DIN POSTURA DE ULTIM APARATOR, ATACANTUL FIIND IN POZITIE IMINENTA DE GOL. CELELALTE DOUA CARTONASE ROSII AU FOST ACORDATE PENTRU LOVIREA ADVERSARULUI FARA MINGE. LA FAZA INCRIMINATA DE PRESEDINTELE CELOR DE LA VIILE DEJULUI, ATACANTUL NOSTRU A URMARIT MINGEA, NICIDECUM SA FAULTEZE ADVERSARUL. NU STIU DE CE PRESEDINTELE CELOR DE LA VIILE DEJULUI, NU SE PREOCUPA DE DISCIPLINAREA ECHIPEI, PENTRU CA AR AVEA MAI MULT DE CISTIGAT.
    nu as vrea sa se creada ca tin partea echipei noastre, dar noi ne-am vazut de joc, nu ne-am preocupat de acte de violenta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.