Universitatea Cluj joacă, în patru zile, cele mai importante meciuri de la repornirea la drum în Liga a IV-a.

Primul din cele două dueluri cu Hermannstadt va fi pe Cluj Arena, duminică, acolo unde sunt aşteptaţi peste 10.000 de suporteri.

De altfel, galeria Universităţii a anunţat că se va întâlni la ora 14:00, pe Bulevardul Eroilor, de unde va porni organizat spre stadion. Cu trei zile rămase până la meci, biletele se vând mai bine ca de obicei, iar jucătorii lui Lobonţ speră să profite de atmosfera care îi va aştepta duminică.

”Trebuie să fim echilibrați. Sunt două meciuri grele, ne-am mobilizat tot timpul contra echipelor bune, dar nu am câștigat. Cred că e momentul să o facem. Avem șansa noastră și vom profita de ea cât putem de mult, vom da totul pe teren și sperăm să promovăm”, a spus Goga, completat de către Gabi Giurgiu.

”E necesar să fim foarte bine pregătiți. Sunt două meciuri și e extrem de important să fim conectați până la final, pentru că fiecare echipă care merge la baraj are șansa ei. Trebuie să fim pregătiți, montați și, împreună cu suflarea U-istă cred că vom reuși să promovăm”, a declarat căpitanul clujenilor, pentru site-ul clubului.

Hermannstadt va veni pe Cluj Arena având o experiență de un sezon pe prima scenă. Acest lucru îi ajută pe jucătorii lui Vasile Miriuță, în opinia președintelui Iuliu Mureșan. ”Sigur că e o mică diferenţă între intensitatea meciurilor din Liga 1 şi cele din Liga a II-a. Nu e totuna să joci de două ori cu CFR, cu FCSB sau cu Craiova şi să joci cu Baloteşti şi Energeticianul, cu tot respectul pentru aceste echipe. Poate aici că avem un mic avantaj. Dar e un meci important, e barajul, e ca o finală, iar aceste lucruri pot să nu mai conteze. Va fi un meci de luptă”, a spus Mureşan.

Primul meci dintre ”U” Cluj și Hermannstadt va fi duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte