JSport.roJSport.ro

IMG_5885Portarul Mihai Mincă este unul dintre cei mai vechi componenţi ai echipei CFR Cluj, acesta semnând o nouă prelungire a contractului anul trecut.

În lipsa performanţelor la nivel colectiv, goalkeeper-ul născut în Alba Iulia a învăţat să se bucure de lucrurile mărunte de la echipă, astfel că o simplă semnătură pe un contract a ajuns să fie cel mai frumos moment pentru Mincă la CFR Cluj în 2015.

„A fost urât că am început sezonul accidentat și după ce mi-am revenit am luat roșu la Iași. Cam începutul de sezon m-a afectat un pic și nu am avut continuitate. De asemenea, echipa nu e pe un loc prea bun, ne doream mult play-off-ul și e greu să-l prindem, dar cel mai frumos moment din 2015 rămâne prelungirea contactului cu CFR Cluj. De asemenea, faptul că am fost desemnat cel mai bun portar din România, după statistici, reprezintă iar un moment frumos, dar şi că Alexandra se simte bine cu piciorul”, a spus Mincă, pentru absport.ro, referindu-se şi la iubita sa, Alexandra Uiuiu, baschetbalistă la CSU Alba Iulia.

Pentru 2016, portarul feroviarilor, care a intrat, însă, şi în gura suporterilor după eşecul cu Pandurii Târgu Jiu din Gruia, îşi doreşte să evolueze mai mult, un lucru care pare posibil cu noul antrenor, Antonio Conceicao, cel care s-a bazat pe Mincă pe ultimele două meciuri din 2015. „Îmi doresc continuitate pe plan profesional, putere de muncă și sper să apăr mai mult”, a mai spus portarul CFR-ului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.