JSport.roJSport.ro

IMG_1624Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a rămas la echipă în această pauză competiţională, deşi era, la un moment dat, în pole-position pentru a o pregăti pe ASA Târgu Mureş.

Tehnicianul nu are probleme cu partea financiară, spre deosebire de jucătorii şi angajaţii lui “U”, salariul său fiindu-i achitat de către un sponsor privat, astfel că are planuri mari la formaţia “şepcilor roşii”, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună de la o grupare din Liga I. Teja a declarat că vrea să facă performanţă la Universitatea, în acest sens având nevoie de toţi jucătorii care sunt acum în lot, inclusiv de Andreas Calcan, cu care a avut o serie de neînţelegeri anul trecut.

“Despre vreo ofertă pentru Calcan nu ştiu, ar fi bine pentru el să facă pasul la o echipă mai bună, e un jucător tânăr, cu calităţi, dar aş vrea şi să-l am în lot. Eu mi-aş dori să rămân la ‘U’ ca să fac şi performanţă, nu numai să ne mulţumim că suntem pe locul 10 în Divizia B şi să stăm aici vreo 5-6 ani. Totuşi, cine nu vrea să rămână la echipă poate să plece, însă normal e să te integrezi într-un grup, iar eu îmi doresc să fie o atmosferă bună la echipă, bazată pe disciplină şi respect”, a spus, astăzi, antrenorul Universităţii Cluj, cel care a mai precizat şi că nu ştie nimic de discuţiile privind venirea unui eventual sponsor la echipă.

Mihai Teja a venit la echipă în etapa a 11-a, palmaresul său în acest sezon fiind de cinci victorii, un egal şi două înfrângeri, “U” încheind anul 2015 pe locul nouă, la cinci puncte de play-off.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.