JOMA - JSport.roJSport.ro

tejaFostul antrenor al Universităţii Cluj, Mihai Teja, se va întoarce, foarte probabil, pe banca “şepcilor roşii”. Tehnicianul care a intrat în inimile suporterilor după ce a salvat-o pe “U” de la retrogradare a recunoscut că a fost chemat înapoi la echipă tocmai de către administratorul judiciar, Marieta Anastasescu.

Potrivit lui Teja, acesta se va întoarce doar alături de un sponsor care să-i asigure, cel puţin lui şi viitorului său staff, salariul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Au fost nişte discuţii. Eu mai am nişte bani de luat de la ‘U’ Cluj şi am vorbit cu doamna Anastasescu. Atunci m-a întrebat: ‘Ce-ai zice dacă te-ai întoarce?’. O echipă, clasată pe locul 10, în Liga a II-a, doar cu jucători tineri nu e foarte tentantă, dar eu aş veni să ajut. Mie mi-a făcut plăcere să lucrez la Cluj, am întâlnit oameni deosebiţi şi această echipă nu merită să moară, indiferent cine o antrenează. Dacă vin, normal că o să vin cu un sponsor, pentru că situaţia financiară este delicată. Nu vreau să se creadă că aş veni cu un sponsor care să salveze situaţia financiară a echipei, dar cu unul care să suporte cel puţin salariul meu şi al staff-ului”, a spus Mihai Teja, pentru prosport.ro.

Întoarcerea la “U” a celui care a mai antrenat, între timp, naţionala U21 a României şi pe Dinamo Bucureşti se va produce doar dacă actualul technician al “şepcilor roşii”, Marius Popescu, va ajunge la o înţelegere cu Marieta Anastasescu pentru rezilierea contractului.

Administratorul judiciar al clubului “studenţesc” a refuzat, însă, să comenteze iminentele schimbări de pe banca Universităţii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.