JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut, în ultimele şapte zile, două meciuri consecutive pe teren propriu, după ce avea o invincibilitate de cinci luni în meciurile jucate în Gruia.

În ambele partide feroviarii au încasat câte trei goluri, de la CS U Craiova şi Dinamo, elevii lui Vasile Miriuţă putând chiar să termine pe locul cinci play-off-ul, în funcţie de rezultatele ultimei etape.

Cum alb-vişiniii şi-au îndeplinit obiectivul doar prin calificarea în această fază a campionatului, antrenorul clujenilor le-a luat apărarea jucătorilor după eşecul cu Dinamo. Miriuţă a dat vina atât pe oboseală pentru prestaţia din ultimele două meciuri, cât mai ales pe imposibilitatea de a juca în cupele europene din cauza întârzierii ieşirii din insolvenţă.

“Credeţi că jucătorii ăştia sunt roboţi? Sunt tauri comunali? Când ei ştiu foarte bine că nu pot să joace în cupele europene. Nu, sunt nişte oameni simpli, muncitori, iar mental toţi cădem un pic. Lui Larie îi expiră contractul şi nu ştie ce va face, Lopes, Peteleu, Bud, Ruiz sunt în aceeaşi poziţie. Ne-am dorit să câştigăm şi cu Dinamo, dar nu am putut să facem mai multe şi sunt o grămadă de motive. Este final de sezon, la mulţi le expiră contractele, nu ai ieşit nici din insolvenţă, nu e uşor. O grămadă de factori s-au adunat, dar îmi felicit jucătorii pentru că au ajuns în play-off. Mai este un meci, după care plecăm în vacanţă, ne odihnim şi încercăm să facem o echipă mai puternică în sezonul viitor”, a declarat antrenorul CFR-ului.

Clujenii vor juca ultimul meci al sezonului sâmbătă, de la ora 20:00, în deplasare cu FC Viitorul.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.