JSport.roJSport.ro

img_3781Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a apărut pe lista scurtă de eventuali înlocuitori ai tehnicianului de la Dinamo, Ioan Andone, însă omul care a dus-o pe CFR Cluj până aproape play-off nici nu vrea să audă de o eventuală plecare la Bucureşti.

Miriuţă a spus că îşi va respecta conctractul pe care îl are în Gruia, acolo unde rezultatele obţinute în acest tur de campionat au atras atenţia multor rivale, care au văzut-o pe CFR în afara play-off-ului la începutul sezonului. Clujenii vor încheia turul sezonului regulat mâine seară, pe terenul Viitorului, ardelenii sperând să rămână cu doar o înfrângere în clasament.

„Nu se pune problema unei plecări la Dinamo. Chiar dacă m-ar contacta cineva de acolo sau de la oricare alt club, eu am un contract ferm cu CFR. Vineri vom întâlni o echipă foarte puternică, condusă de un tehnician, Gheorghe Hagi, care a făcut lucruri frumoase în ultimii ani. Sper să fie un meci frumos, iar arbitrajul să se ridice la nivelul jocului. Nu ne va fi ușor, având în vedere că Viitorul are jucători de națională precum Romario Benzar sau Răzvan Marin, dar vom da totul ca să câștigăm și ca să rămânem în apropierea locurilor de play-off”, a spus Miriuţă înaintea jocului de mâine, echipa sa aflându-se la două puncte în spatele locului şase.

Viitorul-CFR Cluj va începe la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.