JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va intra într-o nouă eră odată cu ieşirea din insolvenţă. Pe lângă mutările de la nivelul lotului de jucători, oficialii ardelenilor au decis să-l schimbe şi pe Vasile Miriuţă cu Dan Petrescu.

Rezultatele obţinute de antrenorul CFR-ului în sezonul trecut par să nu fi contat deloc în viziunea noii conduceri, iar Miriuţă a fost sunat de către preşedintele Iuliu Mureşan pentru a-l anunţa că nu va mai pregăti echipa din Gruia şi în următorul campionat.

„Miriuţă este supărat şi-mi pare rău. Ca preşedinte, în viaţă ai parte de tot felul de întâmplări neplăcute. Eu sunt prieten cu Vasile, aşa că l-am sunat şi i-am spus, când lucrurile au avansat mult, pentru că sunt bărbat. Nu i-a căzut prea bine, dar ne vom despărţi amiabil. Eu am o propunere pentru el la club. Dacă o va refuza, atunci asta e, ne vom despărţi amiabil. Mai are un an de contract şi vom negocia. Am vrut să-l sun pe Vasile şi am reuşit asta înainte ca informaţia cu Dan să apară în presă”, a declarat Iuliu Mureşan, la Digisport.

Miriuţă va veni luni la stadionul din Gruia pentru a-şi negocia rezilierea contractului, în timp ce Dan Petrescu este aşteptat la Cluj cel mai probabil marţi, reunirea lotului fiind programată vineri.

Miriuţă a avut două mandate pe banca CFR-ului, ambele cu durata de un an. În iarna lui 2013 l-a înlocuit pe Petre Grigoraş, mai apoi alegând să dea curs ofertei celor de la Gyor, nemulţumit de problemele tot mai mari financiare care apăruseră la CFR Cluj. În iunie 2016 a venit în locul lui Antonio Conceicao, însă acum va pleca împotriva voinţei lui.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.