JSport.roJSport.ro

Jucătorii Sănătăţii Cluj au devenit actori pentru câteva zile, în cadrul noului film pe care Liam McIntyre, actorul cunoscut pentru rolul din „Spartacus”, îl toarnă şi în capitala Transilvaniei.

Cel mai probabil, pelicula se va numi „See you soon”, iar McIntyre este cel mai bun jucător de fotbal al echipei Los Angeles Soccer Club şi al naţionalei Statelor Unite ale Americii.

„Spartacus” este coechipier cu o parte dintre jucătorii Sănătăţii, şi adversar cu restul lotului clujean. Performanţa de pe teren a lui Ryan Hawkes, interpretat de Liam McIntyre, va face deliciul în filmul care va fi lansat după Campionatului Mondial de anul viitor, de altfel ultima parte a acestuia urmând să fie turnată chiar în Rusia.

Pe Cluj Arena, filmările au decurs doar în vestiar luni, în prima zi, iar ieri toţi cei implicaţi au ieşit pe teren, acolo unde s-a filmat până târziu în noapte. În meciul în care McIntyre şi o parte dintre jucătorii Sănătăţii Cluj îmbracă tricoul SUA, adversar le va fi naţionala Elveţiei, cel mai probabil astăzi urmând ca scenele de la Cluj să fie încheiate.

De aici, întreaga echipă se va îndrepta spre Rusia, acolo unde vor fi filmate şi ultimele scene ale peliculei în care va mai juca, printre alţii, şi Harvey Keitel, impresarul lui McIntyre în acest film.

Jucătorii Sănătăţii Cluj au profitat de filmările de ieri şi s-au fotografiat cu McIntyre, actorul ţinând în mână chiar un fanion al “viruşilor verzi” (foto principal).

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.