JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a turului Ligii a IV-a Cluj se desfăşoară în acest weekend, dar echipele nu vor intra în vacanţă.

Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Cluj au hotărât ca returul campionatului să debuteze săptămâna viitoare, atunci când este sărbătorită şi Ziua Naţională a României.

Iarna dificilă anunţată de meteorologi a fost principalul motiv pentru care returul va începe în 2017, reprezentanţii AJF sperând să profite cât mai mult de vremea prietenoasă din aceste zile. Se încearcă disputarea chiar a două etape, în caz contrar urmând să fie introdusă o rundă intermediară în luna mai.

“Dacă putem vom face două etape, pentru că ne e frică de iarna grea care se anunţă. Trebuie să terminăm campionatul în 3 iunie, pentru ca în 9 iunie să anunţăm campioana. Miercuri a fost Comitet Executiv de Urgenţă, iar vineri se va discuta şi cu echipele. Sigur se va juca o etapă, iar dacă nu putem juca două etape, vom introduce o intermediară în luna mai”, a anunţat prim-vicepreşedintele AJF, Ioan Maja.

Potrivit acestuia, restanţa dintre Unirea Triteni şi Armenopolis Gherla se va disputa, în principiu, tot în 2 decembrie, iar prima etapă a anului 2018 va fi programată în 11 martie. De asemenea, nici echipele din Liga a V-a nu vor intra în vacanţă, încă două etape urmând să se mai joace în acest an.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.