JSport.roJSport.ro

img_3398_1200x800Scandalul pornit după meciul dintre Vulturul Mintiu-Gherlii şi Viitorul Mihai Georgescu, disputat în 5 octombrie şi câştigat pe teren, 3-2, de către gherleni, s-a încheiat în această săptămână, cu victoria Viitorului.

Comisia de Disciplină a AJF Cluj a analizat contestaţia depusă de către oficialii oaspeţilor, care au acuzat faptul că Vulturul a folosit un jucător pe fals şi a decis în favoarea clubului patronat de Mihai Georgescu.

“La sfârşitul meciului, delegatul echipei Viitorul Mihai Georgescu a formulat o contestaţie cu privire la identitatea unui jucător (Csiki Marton) care a intrat în minutul 46. La solicitarea arbitrului, jucătorul contestat nu s-a prezentat pentru identificare”, se arată în decizia AJF Cluj, care a hotărât ca Vulturul să piardă cu 3-0, dar şi să fie amendată cu 200 de lei. În acelaşi timp, antrenorul Dorel Mureşan a fost suspendat două etape.

“Mi se pare o decizie normală, dar sper să nu se mai întâmple, începând din Liga a V-a şi până în Liga I, pentru că nu se fac chestii de acest gen. Trebuie să le dăm posibilitatea copiilor să crească, nu să aducem jucători din altă parte. Pe noi această decizie ne ajută, sunt încă trei puncte în clasament şi vrem să mai adunăm puncte ca să mai urcăm puţin”, a comentat decizia antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

Tehnicianul alb-albaştrilor a primit această veste chiar în ziua în care echipa sa a încasat opt goluri de la Universitatea Cluj. Nemulţumit de scorul de pe tabelă, acesta a recunoscut, totuşi, ca diferenţa a fost una corectă cu realitatea din teren.

“Am întâlnit o echipă net superioară, care ne-a dominat de la un capăt la altul. Rezultatul e meritat, dar într-un fel sunt supărat pentru că am primit goluri foarte uşoare, cu greşeli făcute pe faza defensivă şi puteam evita acest rezultat. Mă aşteptam să jucăm mai bine un pic, mai ales că am avut două-trei zile de pregătire, însă câţiva jucători s-au prezentat lamentabil, nu au venit nici cu ghete potrivite pentru vremea pe care s-a jucat meciul, iar asta îţi dă puţin de gândit. Îi felicit pe cei de la “U” Cluj şi le doresc multă baftă în campionat. Sper să promoveze pentru că locul ei nu e aici”, a mai spus antrenorul Viitorului.

Echipa sa a pierdut cu 0-8 ieri, dar a câştigat trei puncte în clasament, după victoria la “masa verde” cu Mintiu-Gherlii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.