JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Facebook Olimpia Cluj

Echipa de fotbal feminin, Olimpia Cluj, va evolua din sezonul viitor sub un nou nume: “U” Olimpia Cluj.

Olimpia Cluj-Napoca a acceptat invitația FC Universitatea Cluj-Napoca de a face parte din brandul ”U” Cluj, alături de U-BT Cluj-Napoca.

Începând cu sezonul 2018-2019, vor fi trei structuri indepdendente: Fotbal Club Universitatea Cluj, U-BT Cluj-Napoca și Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj, care vor reprezenta brandul ”U” în România și Europa, se arată în comunicatul transmis de echipa feminină de fotbal.

„În urma acestei invitații, am acceptat schimbarea numelui, începând din sezonul următor ne vom numi Asociația Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj și vom juca în UEFA Women’s Champions League sub brandul «U Olimpia Cluj». Este practic o certificare a faptului că toate fetele de la clubul nostru sunt suporteri ai Universității Cluj, de ani de zile participăm la meciurile de baschet, fotbal, handbal, multe fete sunt studente la Universitatea din Cluj, astfel trecerea de la Olimpia la Universitatea Olimpia a fost foarte simplă. Consider că este un pas înainte în istoria clubului nostru.

Olimpia va schimba simbolurile începând din sezonul următor al UEFA Women’s Champions League, va juca în alb-negru, sub simbolul «U» Cluj și sperăm să ducem numele cât mai departe în această competiție. Data limită este 1 iunie, de aceea am preferat să facem acum acest anunț, urmând ca tot ceea ce înseamnă documente concrete să fie prezentate în cadrul unei conferințe de presă. Titlul cu numărul opt îl dedicăm tuturor suporterilor Universității Cluj, practic ne simțim parte din familia «U» Cluj și sperăm să fie un nou început pentru istoria clubului nostru” a declarat președintele Alin Cioban.

Căpitanul Olimpiei Cluj, Ioana Bortan, a declarat că este o mândrie să evolueze sub această denumire şi speră ca echipa să ajungă cât mai sus în competiţiile europene.

„Cred că după opt titluri câștigate consecutiv, trecerea sub brandul «U» Cluj este cel mai important pas făcut de Olimpia în istoria sa. Pentru mine va fi o mândrie să joc sub acest simbol și sub aceste culori, este o bucurie și să fiu primul căpitan al echipei «U Olimpia Cluj». Sper ca împreună să reușim performanțe și mai mari decât cele reușite până astăzi și să ajungem cât mai departe în Europa” a declarat Ioana Bortan, căpitanul echipei.

Olimpia Cluj a câştigat al optulea titlu consecutiv în Liga I feminin, la finalul săptămânii trecute.
Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.