JSport.roJSport.ro
foto: olimpiacluj.ro/Servus Photo

Campioana ultimilor şapte ani în fotbalul feminin românesc, Olimpia Cluj-Napoca, s-a reunit pentru a pregăti noul sezon competiţional.

Dacă în Superliga Naţională nu par să aibă probleme în a cuceri un nou titlu, principalul obiectiv al clujencelor va fi calificarea în faza eliminatorie a UEFA Champions League.

Olimpia va găzdui grupa preliminară de la Cluj, iar antrenorul Marius Suller este încrezător că echipa sa va ajunge printre cele mai bune 32 ale Europei.

„Mi-am dorit foarte mult să duc echipa în Champions League și acum am ajuns aproape. Suntem la șase săptămâni depărtare, suntem conștienți de ceea ce ne așteaptă, sper că ne vom pregăti bine, sper că fetele care au venit ne vor ajuta. Am mare încredere că ne vom califica din această grupă echilibrată. Mă bucur mult se joacă grupa la Cluj pe Cluj Arena, unde am trăit o experiență deosebită ca jucător și antrenor. Sperăm ca oamenii să vină să ne susțină, avem nevoie de aportul publicului și sper ca lucrurile să iasă bine”, a spus antrenorul Olimpiei.

Acesta se va baza în lupta pentru calificare şi pe trei jucătoare noi care au întărit echipa, Maria Gorea, Jillian McVicker și Hannah Leinert.

Grupa de calificare se va disputa pe Cluj Arena, între 22 şi 28 august, clujencele jucând împotriva ucrainencelor de la Zhytlobud-2 Kharkiv, a galezelor de la Swansea şi a scoţiencelor de la Hibernian. Prima clasată se va califica direct în şaisprezecimile de finală, alături de cea mai bună echipă de pe locul doi din cele 10 grupe.

“Știam că Olimpia Cluj este cea mai bună echipă din România, a câștigat totul în ultimii ani și pentru mine este un lucru extraordinar să pot juca aici”, Jillian McVicker, Olimpia Cluj

“Am fost primite foarte bine aici, asta ne ajută mult să ne acomodăm, cu fetele ne-am cunoscut de zece minute și sunt foarte drăguțe cu noi. Încercăm să învățăm puțină română ca să fie și mai ușor”, Hannah Leinert, Olimpia Cluj

“Pentru mine este un plus această trecere de la ASA Târgu Mureș la Olimpia Cluj, pot crește în valoare, o să jucăm meciuri tari”, Maria Gorea, Olimpia Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.