JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla a câştigat fără prea mari probleme meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, 4-0, din etapa a 29-a a Ligii a IV-a, şi a revenit la două puncte în spatele Sticlei Turda în clasament.

Meciul de sâmbătă după-amiază, disputat pe stadionul „Olimpia”, a fost început mai greoi de către gherleni, care au intrat la vestiare cu 0-0.

Cu o motivaţie mult mai mare în ultimele 45 de minute, jucătorii lui Laur Aştilean şi Alexandru Felfalusi au reuşit să deschidă scorul după doar 10 minute, prin Fodor. De acolo, jocul a curs într-o singură direcţie, iar Chendrean şi Alex Rus au marcat pentru 3-0, la ultima fază Bold transformând o lovitură de la 11 metri.

S-a terminat 4-0 pentru Olimpia, care a revenit la două puncte în spatele Sticlei Turda în clasament, pe locul trei, şi are nevoie de o victorie la Ardealul, în ultima etapă, iar turdenii să nu câştige cu CS Floreşti pentru a termina pe locul doi.

În schimb, Viitorul Mihai Georgescu a încheiat sezonul odată cu acest meci de la Gherla, echipa pregătită de Laurenţiu Văidean urmând să stea în ultima etapă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.