JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla a reuşit să se menţină la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj datorită a două goluri marcate în minutele 85 şi 87 ale meciului cu Someşul Gilău, disputat pe un teren execrabil.

Ploile din această săptămână au afectat în mare proporţie suprafaţa de joc de la Gherla, terenul fiind, de altfel, principalul adversar al ambelor echipe. Gilăuanii au scăpat pe final o victorie mare, elevii lui Rareş Mateş conducând mai bine de o oră, Chiorean marcând în prima repriză pentru oaspeţi.

Fără să-şi creeze ocazii foarte clare la poarta lui Biliga, gherlenii au reuşit, totuşi, să câştige acest meci după golurile lui Sergiu Pop şi Chendrean, un succes care contează mai ales la moralul Olimpiei, echipă care rămâne cu o singură înfrângere până acum, cea din meciul cu “U” Cluj.

Aflaţi la al doilea eşec la rând, gilăuanii au coborât pe locul cinci în clasament, la şapte puncte în spatele adversarului de ieri, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

“Oaspeţii au ajuns o singură dată la poartă în prima repriză şi, pe o greşeală a noastră, ne-au marcat şi golul. Tot meciul am fugit după egalare mai apoi, care a venit foarte târziu, dar au venit două goluri, aşa că e bine. A fost o victorie foarte muncită, în faţa unei echipe solide, pe un teren rău care ne-a dezavantajat, dar ăsta e nivelul Ligii a IV-a”, a spus antrenorul Olimpiei, Csaba Kilin.

“Am pierdut in-extremis acest meci, pe un teren rău pentru ambele echipe, care nu şi-au putut exprima bine jocul. A ieşit un meci de luptă, în care, pe două neatenţii, am luat două goluri ce puteau fi evitate. Am pierdut dramatic, nici adversarii nu se mai aşteptau să întoarcă meciul. Asta e acum, nu mai avem ce să facem”, ne-a spus şi preşedintele Someşului, Mihai Vele.

olimpia-gherlaOlimpia Gherla

Drăgan
Pop Fl.
Popovici
Pop S.
Stupinean
Mureşan
Balint
Dascăl
Sămărtean
Rus Al.
Bondor

Au mai intrat: Chendrean, Pop Vlad, Szabo, Gliga. Antrenori: Csaba Kilin, Laur Aştilean

somesul-gilauSomeşul Gilău

Biliga
Prodan
Muscă
Miron
Roşu
Boldea
Mateş
Donca
Goga
Gherman
Chiorean

Au mai intrat: Chiş, Dumitraş, Pop Claudiu. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.