JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro
foto: gherlainfo.ro

Olimpia Gherla a câştigat şi al doilea meci al sezonului din Liga a IV-a, 1-0 cu AS Viile Dejului, unicul gol fiind reuşit de Mihai Szabo.

După desfăşurarea partidei, jucătorii pregătiţi de Csaba Kilin şi Laur Aştilean se pot considera nedreptăţiţi de scorul înregistrat la final pe tabelă, în special în prima repriză gherlenii ratând ocazii clare la poarta dejenilor.

Jocul s-a mai echilibrat în partea secundă, însă Olimpia a reuşit să iasă învingătoare de pe teren şi a bifat a doua victorie din tot atâtea meciuri la revenirea în Liga a IV-a.

“Ne-am făcut noi meciul greu. Am marcat rapid, iar apoi am mai ratat câteva oazii foarte clare în prima repriză. Am decăzut un pic în partea a doua, dar am obţinut o victorie meritată. Avem şase puncte, dar e foarte importantă victoria din primul meci cu Floreştiul, pentru că este o echipă bună”, ne-a spus Csaba Kilin.

Viile Dejului se află la a doua înfrângere bifată tot la un gol diferenţă, antrenorul Alexandru Marton având în continuare de lucru pentru ca echipa să joace la acelaşi nivel timp de 90 de minute, condiţia fizică fiind principala problemă a nou-promovatei.

„A fost un meci destul de greu pentru că suntem în urmă cu pregătirea fizică şi avem şi o lipsă de ecperienţă. Momentan nu avem nici un un joc destul de omogen, dar sperăm să fim mai bine pregătiţi şi aşteptăm să vină şi prima victorie. La Gherla prima repriză a fost mai rău pentru că ne-au pasat destul de mult, dar apoi am prin cursaj şi am ieşit şi noi la joc. Dacă aveam şi mai mult curaj cred că puteam marca, dar, per total, au fost mai buni ca noi”, a declarat preşedintele dejenilor, Adrian Mânzat.

Olimpia Gherla

Drăgan
Pop Fl.
Pop S
Popovici
Gliga
Balint
Rus Alex
Dascăl
Chendrean
Szabo
Bondor

Au mai intrat: Cîmpean, Salac, Anghel, Stupinean. Antrenori: Csaba Kilin, Laur Aştilean

Viile Dejului

Toderean
Marton
Banias
Mureşan
Tarţa
Farkas
Popa
Silaşi
Mureşan M
Vaida
Berende

Au mai intrat: Şuteu, Ruţă, Pop, Nemeti. Antrenor: Alexandru Marton

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.