JSport.roJSport.ro

Membrii Peluzei “Şepcile Roşii”, în colaborare cu FC Universitatea Cluj au organizat aseară, 22 decembrie, o degustare de vin cu scopul de a ajuta oamenii nevoiaşi.

Evenimentul caritabil a avut loc în Salonul VIP de la Cluj Arena, iar accesul s-a realizat pe baza unei donaţii recomandate de 40 lei.

La acţiunea caritabilă au participat aproximativ 150 de persoane, iar banii adunaţi vor merge spre Asociaţia ,,Dreptul la Viaţă” din Huedin.

,,Prin această acţiune caritabilă am dorit să aducem o rază de lumină şi speranţă pentru diverse familii nevoiaşe din judeţul Cluj. Demersul vrem să fie unul care să aibă continuitate şi regularitate. Prin această implicare în comunitate propunem un alt model a ceea ce înseamnă suporterii şi fotbalul din România. Suntem parte din comunitate, iar viaţa noastră nu se petrece doar pe stadion şi în peluză. Vrem să arătam şi putem să oferim altceva comunităţii din care facem parte. La eveniment a fost prezentă şi preşedinta asociaţiei, doamna profesor Daciana Loi. Cu ajutorul dânsei am identificat nevoile copiilor pe care ea îi are în coordonare. Am beneficiat de sprijinul unor sponsori din industria horeca, am primit sponsorizări pe partea de vinuri de la diverse crame şi magazine, iar partea de gustări şi cafea de specialitate a fost oferită de alţi sponsori din oraş“, a explicat Bogdan Blaga, unul dintre organizatorii evenimentului.

Somelierul Sergiu Szabo, care face parte din Peluza “Şepcile Roşii”, a oferit o reprezentaţie a ceea ce înseamnă degustarea de vin şi pe parcursul evenimentului a oferit informaţii celor interesaţi de această băutură.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.