JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu Cluj este angrenată şi în Liga Elitelor U19 şi în Liga a IV-a, iar în aceste zile a realizat un record greu de depăşit.

Formaţia pregătită de Laurenţiu Văidean va bifa trei meciuri oficiale în doar patru zile, două dintre ele la „Elite”, iar unul în campionatul judeţean.

Viitorul a jucat duminică şi marţi în întrecerea care contează cel mai mult pentru tinerii jucători ai şcolii de fotbal înfiinţate de Mihai Georgescu, pierzând la Mediaş, 0-4 şi remizând cu Centrul de Excelenţă Târgu Mureş, 1-1 pe teren propriu. În Liga a IV-a va evolua, în această după-amiază, cu Unirea Tritenii de Jos, de la ora 17:00, un meci pe care Viitorul l-ar fi amânat cu plăcere.

Clujenii nu au primit acceptul AJF-ului nici măcar să mute cu o zi mai târziu meciul, cu această variantă neputând fi de acord, însă, nici Triteniul, care va primi, sâmbătă, vizita Universităţii Cluj. Astfel, cu titularii storşi după cele două meciuri, Viitorul Mihai Georgescu va folosi astăzi, aproape în exclusitate, echipa care evoluează în campionatul de juniori A1.

„Dacă am fi jucat joi puteam să introduc şi jucători de la Liga Elitelor, dar aşa nu se poate şi vom apela la echipa care evoluează în campionatul de juniori. Voi juca, totuşi, şi cu doi seniori, aduşi în iarnă special pentru partidele de Liga a IV-a”, ne-a spus antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

Partida de astăzi va fi prima a etapei a 24-a din Liga a IV-a, tot în această după-amiază urmând să se mai dispute şi Someşul Gilău-Unirea Floreşti, ultimul joc al rundei a 23-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.