JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat lejer meciul amical cu Luceafărul Oradea, 9-0, disputat în locul celui oficial cu Poli Iaşi din prima etapă a play-off-ului.

Oficialii LPF au decis să amâne startul ultimei părţi a campionatului din cauza condiţiilor meteo, iar asta l-a scos din sărite pe antrenorul clujenilor.

Dan Petrescu a răbufnit la finalul amicalului cu orădenii şi a spus că nu înţelege deloc această decizie a LPF. Tehnicianul CFR-ului a dat de înţeles că fiecare face ce vrea în Liga 1 şi a fost nemulţumit inclusiv de faptul că partida cu Iaşiul, ce ar fi trebuit să se dispute într-o zi de sâmbătă, a fost mutată vinerea.

“Mi se pare incredibil. Nu cred că mai există o ţară din lume în care să fie luată o asemenea decizie. Normal era ca etapa să fie programată. Dacă era caz de forţă majoră, arbitrul zicea că nu se poate juca şi era ok. Dar eu nu am înţeles de ce CFR nu a jucat cu Iaşiul, de ce a trebuit să oprim. E o decizie incredibilă. Singura echipă care suferă după această vacanţă e CFR. Noi nu aveam nevoie de vacanţă, eram pe val, câştigam meciuri, nu primeam goluri. Pe noi ne dezavantajează această situaţie. Au fost echipe care trebuiau să joace în Cupă înainte de meciul cu noi. Nu au mai jucat, şi-au programat meciurile cum au vrut. Fiecare face ce vrea, noi stăm şi aşteptăm să ne programeze alţii cum vor ei. Trebuia să jucăm sâmbătă cu Iaşiul, acum jucăm vineri. Nu ne bagă nimeni în seamă. Pe mine mă interesa să jucăm aşa cum am fost programaţi, nu să facă cine vrea ce vrea şi «hai să ne unim şi să nu mai jucăm», păi ce-i asta? Acum nu mai vreau eu etapa viitoare să jucăm”, a tunat Dan Petrescu.

Antrenorul clujenilor a vorbit şi despre arbitrii străini pe care FCSB i-a cerut în play-off în special la meciul direct, “Bursucul” menţionând că este de acord cu această cerinţă, ba chiar le-a transmis-o şi şefilor săi de la club. Dar să existe o condiţie importantă.

“Să fie arbitrii din primele şase campionate din Europa. Dacă vor arbitrii străini, să fie dintr-o ţară de top. Arbitrii din România nu sunt mai proşti ca alţi arbitri, şi zic asta pentru că eu am fost peste tot antrenor. Acceptăm orice arbitru care îl vrea adversarul nostru din play-off, român sau străin, dar dacă e străin, să fie dintr-o ţară de top”, e condiţia lui Dan Petrescu.

Meciul CFR-ului cu Iaşiul, din prima etapă a play-off-ului, va avea loc vineri, de la ora 20:45, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.