JSport.roJSport.ro

jucu 2Şansele ca o nouă comună din România să scoată capul în fotbalul mare sunt destul de mari în viitorul deloc îndepărtat. Unirea Jucu se află la doar două puncte de primul loc în Seria 5 din Liga a III-a, iar promovarea reprezintă cuvântul de ordine în vestiarul echipei din judeţul Cluj.

“Noi avem obiectiv locurile 1-3, dar e adevărat că ne dorim promovarea. Prin jocul prestat şi punctele pe care le-am făcut ne-am câştigat meritul de a ataca promovarea. Buget de promovare va fi, mai ales dacă ne menţinem în cărţi la finalul anului şi o să fie chiar şi buget pentru liga a doua, în caz că vom promova”, a promis primarul din Jucu, Dorel Pojar, banii publici fiind principala sursă de finanţare a echipei de fotbal.

Planurile în fosta “comună Nokia” nu se opresc aici, însă, pentru că în următorii doi ani va fi construit un stadion care ar putea primi omologarea chiar şi pentru Liga I.

“Stadionul va fi la Jucu de Sus, însă la Jucu de Mijloc, acolo unde jucăm acum, vom putea evolua liniştiţi şi în liga a doua. Am avut ceva probleme cu proiectul noului stadion, dar acum a fost reluat şi, dacă îl vom finaliza, va fi unul dintre cele mai frumoase din Ardeal”, a mai spus edilul din Jucu.

În weekend va fi derby în Liga a III-a, elevii lui Gică Barbu urmând să primească vizita celor de la Luceafărul Oradea, ambele echipe fiind la egalitate de puncte în clasament, câte 20 fiecare. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, iar CJSport.ro va acoperi în detaliu derby-ul etapei a 10-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.