JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat, sâmbătă după-amiază, al patrulea meci consecutiv din acest sezon împotriva Astrei Giurgiu, 1-0, adversarul preferat al ardelenilor din actualul campionat.

Chiar dacă feroviarii au început cu o înfrângere în faţa Astrei anul competiţional în curs, în Supercupă, mai apoi elevii lui Vasile Miriuţă au reuşit să marcheze 11 goluri în poarta campionilor României în următoarele patru meciuri.

Acest lucru l-a mulţumit şi pe antrenorul CFR-ului, care şi-a felicitat elevii după partida de ieri.

„A fost o victorie meritată, trei puncte cu care am urcat acolo pe podium, practic, şi îmi felicit jucătorii. Am obţinut patru victorii din patru cu Astra, asta e, se mai întâmplă… Am întâlnit o echipă bună, chiar dacă anumiţi jucători importanţi au intrat pe parcurs, dar şi la noi au lipsit Camora şi Mincă şi cei care au intrat în locul lor şi-au făcut treaba foarte bine. Obiectivul nostru e să terminăm cât mai sus în acest play-off”, a declarat Miriuţă, la Digisport.

După remiza lui Dinamo de la Craiova, CFR-ul a revenit pe locul patru în clasament, însă se află la egalitate de puncte cu bucureştenii, cel mai probabil ocupanta locului trei urmând să se decidă în Gruia, peste două etape. La finalul sezonului vor conta în departajea echipelor şi rezultatele directe, acolo unde este egalitate perfectă între CFR şi Dinamo până acum, câte o victorie cu acelaşi scor pentur fiecare formaţie, 2-0, şi o remiză.

Astfel, jocul de peste două săptămâni pare să decidă echipele care vor ocupa primele trei locuri în clasament, însă în funcţie de rezultatele Viitorului, ardelenii ar putea lupta şi pentru poziţia secundă în ierarhie, în ultima etapă fiind meci direct la Ovidiu.

Până la jocurile cu Dinamo şi Viitorul, CFR-ului va juca în următoarea etapă cu CSU Craiova, duminică, de la ora 20:30, în Gruia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.