JSport.roJSport.ro
foto: Potaissa/Facebook
foto: Potaissa/Facebook

Fotbalul mic din judeţul Cluj propune o bătălie în doi pentru un loc la nivelul ligii a treia. După şapte etape din eşalonul al patrulea, AS Potaissa 2011 Turda şi Vulturul Mintiu-Gherlii sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului. Ambele au acumulat câte cinci victorii, un egal şi o înfrângere, iar cu 16 puncte sunt despărţite doar de golaveraj.

Turdenii şi-au schimbat vechea denumire de Arieşul, au luat-o de la capăt în liga a patra, dar sunt hotărâţi să revină din nou în prim-planul fotbalului clujean. Formaţia pregătită de Dorin Suciu pare principala favorită la promovare în condiţiile în care s-a impus pe terenul contracandidatei din Mintiu-Gherlii cu un sec 3-0, în etapa a patra a sezonului. „Accidentul” a venit chiar în urmă cu două etape, turdenii fiind învinşi la limită, 0-1, de către Viitorul Feleacu, formaţie situată la mijlocul clasamentului.

În lupta la promovare se poate strecura, însă, şi Arieşul Mihai Viteazu, trupa lui Lucian Roşu aflându-se pe locul al treilea, dar cu un meci mai puţin disputat. Lucrurile pot fi clarificate în ultima zi a lunii octombrie, atunci când Arieşul va merge tocmai pe terenul liderului din Turda.

Liga a IV-a, zona Cluj, este formată din 13 echipe, astfel că fiecare formaţie va sta câte două etape până la finalul sezonului. Dacă Potaissa şi Vulturul Mintiu Gherlii ocupă primele locuri în clasament, ultimele două poziţii par deja acontate de Ardealul Cluj-Napoca şi CFR Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.