JSport.roJSport.ro

Echipa de Liga a III-a Sănătatea Cluj va trece prin schimbări în această vară la nivel administrativ.

Cea mai importantă mutare pare a fi revenirea la club, cu forţe proaspete, a lui Marius Semeniuc, cel care a refuzat să se mai ocupe de pregătirea echipei în finalul sezonului trecut din cauza unor probleme interne.

Acestea par să fi fost rezolvate între timp, iar Semeniuc va deveni manager general. Fostul antrenor se va ocupa de bunul mers al clubului, dar se va implica activ şi în transferurile de la echipă, nu şi în tactica pentru joc, însă, sau în stabilirea unui prim “11”. De acest lucru vor avea grijă cei doi antrenori cu atribuţii egale pe care, cel mai probabil, Sănătatea Cluj îi va avea, Csaba Kis urmând să fie ajutat şi de către Dan Matei, acesta continuându-şi şi cariera de jucător.

Reunirea a fost stabilită pentru data de 24 iulie, atunci când oficialii Sănătăţii vor să prezinte atât noua organigramă, cât şi transferurile din cadrul lotului. Obiectivul în sezonul viitor va fi repetarea, pe cât posibil, a performanţei din campionatul precedent, pe care “viruşii verzi” l-au încheiat pe podium.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.