JSport.roJSport.ro
romania-spania bilete
SOLD OUT la Romania-Spania

Fanii echipei naţionale de fotbal a României au epuizat biletele la meciul amical România-Spania în aproximativ două ore.

Primele tichete au fost scoase la vânzare în jurul orei 13:30, iar puţin după ora 15:30 nu mai exista niciun bilet disponibil pe site-urile bilete.ro şi bilete.frf.ro, acolo unde reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au hotărât să le comercializeze.

Astfel, după ce aproximativ 10.000 de bilete au fost cumpărate în patru ore la meciul de Fed Cup dintre România şi Germania, meciul cu Spania de la fotbal a stârnit un interes şi mai mare, suporterii Naţionalei epuizând biletele pentru jocul împotriva campioanei europene în mai puţin de două ore.

Vom reveni şi cu un punct de vedere al Federaţiei Române de Fotbal, surse din interiorul FRF confirmând că nu mai pot fi cumpărate bilete. Totuşi, în eventualitatea în care nu vor fi confirmate toate plăţile până în această seară, tichetele neachiziţionate ar urma să fie din nou disponibile pe cele două site-uri. Din acest motiv câteva bilete ce nu au putut fi plătite au început să reapară la vânzare, însă ele “dispar” rapid, cumpărate de cei mai norocoşi dintre fani.

UPDATE

La puţin timp după ce şi-au cumpărat bilete la meciul România-Spania, câţiva clujeni au început să le vândă la suprapreţ, pe site-ul de anunţuri olx.ro. Astfel, au apărut bilete la preţul de 150 şi 120 de lei, dar există şi un tichet ce poate fi cumpărat şi cu 600 de lei.

UPDATE 2

Federaţia Română de Fotbal a remis un comunicat oficial după ce biletele la meciul România-Spania au fost epuizate într-un timp record, pe care îl redăm integral mai jos.

“Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate!

Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audiență-record la meciul amical România – Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare.

Le mulțumim atât suporterilor care îi vor încuraja pe ”tricolori” din tribune, cât și celor care nu vor putea fi prezenți la meci”.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. FRF a anuntat populatia ca se scot la 14 si pe bisnitari i-a anunta ca se scot la 13:30, nesimtire generala, trebuia sa se vanda in 3-4 locuri din cluj si max 3 bilete de persoana cu buletinul, incredibil ca la ora 16 deja sa fie puse de vanzare pe OLX, rusine

  2. SOLD OUT la România – Spania! Fotbal meci amical Felicitari suporterilor. DAR ….
    Oare ce primire pe Cluj Arena, ar merita MARELE antrenor Kasketa-Regret (antrenor al NATIONALEI ROMANIEI ) , dupa declaratia de mai jos:
    „Jocul cu Spania, cu regret o spun, se va juca la Cluj-Napoca. Cu regret spun, pentru că ne-am fi dorit ca un joc cu o fostă campioană mondială să se joace la București. E normal acest lucru? Nu, nu e normal.”, a declarat Anghel Iordănescu citat de digi24.ro
    Asa deci CLUJENI cu batste albe si cu toti in cor:
    DEMISIA! DEMISIA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.