JSport.roJSport.ro
foto: agerpres.ro

Lupta acerbă care se dă pentru titlul de campioană în Liga a V-a, zona Cluj, face ca echipele implicate să profite la maxim de orice literă a regulamentului jocului de fotbal.

Bradul Mărişel, Viitorul Feleacu şi Viitorul Gârbău Sat erau despărţite de un singur punct în fruntea clasamentului înaintea ultimelor două etape, miercuri după-amiază toate cele trei jucând partidele din penultima rundă.

Dacă Feleacu nu a avut probleme cu Viitorul Poieni, 10-0, Gârbăul şi Mărişelul aveau programat meciul direct, care putea să decidă echipa care rămânea în cursa pentru locul 1. Viitorul era gazdă, însă aceasta nu a putut asigura asistenţă medicală de la început la meci, motiv pentru care arbitrul Rareş Moca a aşteptat, conform regulamentului, 15 minute.

Potrivit observatorului jocului de ieri, Ioan Maja, asistenţa medicală a apărut după 16 minute, însă jucătorii de la Mărişel au profitat la maxim de minutul de întârziere şi, cu regulamentul de partea lor, au refuzat să mai intre pe teren, în ciuda rugăminţilor celor din Gârbău.

Astfel, Viitorul va pierde la „masa verde” acest joc şi va ieşi din lupta pentru locul 1, Viitorul Feleacu şi Bradul Mărişel, ambele cu 66 de puncte, aşteptând acum meciurile ultimei etape. Cu avantaj la rezultatele directe, Feleacu învingând cu 6-1 la Mărişel în urmă cu două runde, echipa care a câştigat Liga a IV-a în sezonul trecut are nevoie de o victorie la Progresul Vlaha, ocupanta locului 12, pentru a termina pe locul 1 acest campionat din Liga a V-a.

Tot în weekend se va decide şi campioana zonei Gherla, acolo unde Unirea Iclod are două puncte peste Someşul Bonţida, în rest Progresul Nireş, Şoimii Câmpia Turzii şi Gloria Cătina obţinând locul 1 matematic în zonele Dej, Câmpia Turzii şi Mociu.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Prost informat femeia care a ajuns la cu un minut întârziere nici măcar nu era asistenta medicală ci doar o o cunostinta a celei care trebuia sa fie asistenta aceasta din urma ajungand după jumate de ora

  2. @alin, in primele secunde din minutul 16 asistenta nu a fost lasata sa intre in biroul unde erau arbitrii. Cea care era cunostinta era deja acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.