JSport.roJSport.ro

IMG_8912Unirea Jucu a avut parte de un meci spectaculos în prima etapă a returului Ligii a III-a, 3-3 în deplasare cu CS Iernut. Jucătorii pregătiţi de Gică Barbu au condus de două ori în acest joc, dar au salvat un punct abia în prelungiri, atunci când Florin Brumă a înscris cu un şut spectaculos în vinclu.

La pauză scorul a fost 1-1, după ce Gabi Luca a deschis scorul pentru Unirea dintr-un penalty, gazdele au egalat rapid, chiar înainte de finalul primei părţi. Acelaşi Brumă şi-a readus echipa în avantaj în a doua repriză, însă bucuria jucanilor a durat din nou doar câteva minute, CS Iernut reuşind iar să egaleze.

Cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, gazdele chiar au izbutit să treacă din nou în faţă pe tabela de marcaj, 3-2, dar în prelungiri golul lui Brumă a adus un punct pentru Unirea, al cărui joc l-a mulţumit pe tehnicianul Gică Barbu doar în ultimul sfert de oră.

„Puteam să şi pierdem, dar puteam şi câştiga. Am făcut, însă, nişte greşeli individuale grave, pe care nu le-am făcut în tur, ba mai mult am luat şi gol din fază fixă, deşi avem jucători cu talie. Încă sunt probleme, nu suntem aşezaţi aşa cum trebuie, relaţile de joc nu funcţionează încă, dar nu prea avem scuze pentru egalul de astăzi. După ce ei au condus cu 3-2 am jucat aşa cum trebuia să o facem încă de la început şi poate golul din prelungiri a fost şi răsplata pentru noi, până atunci parcă am fost destul de temători”, ne-a declarat tehnicianul Unirii, formaţia care a profitat, însă, de eşecul liderului Avântul Reghin la Zalău şi s-a apropiat la două puncte de primul loc.

Unirea Jucu: Horvat – Budăcan, Kereki, Pintea, Opriş – Fizeşan, Luca, Brumă – Maxin, Pop Al., Rus. Au mai intrat: Coţi, Pop P. şi Chiş. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.