JSport.roJSport.ro

IMG_5055După o pauză de mai bine de trei luni, Liga a III-a la fotbal se reia mâine, odată cu etapa a 14-a, prima a returului. Judeţul Cluj este reprezentat în acest eşalon fotbalistic de trei echipe, iar două dintre ele, Sănătatea Cluj şi Unirea Dej, se întâlnesc în meci direct chiar vineri după-amiază.

După o iarnă liniştită, în care cele două formaţii nu s-au gândit deloc la obiective îndrăzneţe pentru acest retur, meciul pare deschis oricărui rezulat, “viruşii verzi” fiind favoriţi doar prin prisma clasamentului, acolo unde sunt la şapte puncte în faţa dejenilor. Totuşi, antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc, atrage atenţia că partida va fi una echilibrată, mai ales că e primul joc oficial după o perioadă lungă de timp.

„Suntem dornici de un joc oficial, pentru că vine şi după o pauză lungă, iar pentru noi va fi şi primul contact cu iarba, pentru că nu am avut ocazia nici să ne antrenăm pe iarbă. Primele 15 minute cred că vor fi imprevizibile din acest punct de vedere, după care echipa care reuşeşte să se adapteze mai bine la condiţiile de joc îşi va aduce rezultatul în favoarea sa. Oricum, vom întâlni o echipă mult mai consolidată decât în tur, Unirea făcând câteva transferuri bune şi e un semnal că îşi doresc să-şi refacă imaginea uşor scăzută după tur. Cred că va fi un meci aprins, iar şansele sunt 50-50. Noi ne dorim să câştigăm pentru că vrem să câştigăm toate meciurile pe care le jucăm acasă”, a prefaţat Marius Semeniuc primul meci al returului pentru echipa sa.

Sănătatea a reuşit să transfere şi doi jucători pe ultima sută de metri, Emanuel Negru, care s-a reîntors de la Metalurgistul Cugir şi Ionuţ Ţîrlea, jucător împrumutat de la CFR Cluj, urmând să îmbrace tricoul „viruşilor” în acest retur.

IMG_4283De partea cealaltă, antrenorul Alpar Meszaros aşteaptă cu încredere acest meci, tehnicianul Unirii sperând să înceapă cu un rezultat pozitiv returul.

„În prima etapă nu se ştie niciodată cum va fi. Contează şi pregătirea şi schimbările de jucători, e cam relativ totul în prima etapă. Eu sunt mulţumit de pregătirea pe care am făcut-o şi sper ca toţi băieţii să fie concentraţi mâine, ca să începem cu dreptul. Se întâlnesc două echipe asemănătoare ca şi lot, orice rezultat fiind posibil. La lotul pe care îl avem, pe mine m-ar mulţumi în acest campionat un loc la mijlocul clasamentului”, ne-a spus şi antrenorul Unirii.

Sănătatea Cluj-Unirea Dej va începe la ora 15:00, pe baza „Clujana”, elevii lui Marius Semeniuc câştigând în tur cu 4-2.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.