JSport.roJSport.ro

img_8808Unirea Tritenii de Jos a reuşit o victorie mare la Dej, 1-0 în faţa CFR-ului, la primul meci disputat după rezolvarea problemelor interne, care au dus la o neprezentare în prima etapă şi la 12 goluri primite pe Cluj Arena.

Jucătorii lui Andrei Pintilie, antrenor care a evoluat fundaş central în acest meci, au plecat cu trei puncte de la Dej în urma unei greşeli în defensiva alb-vişiniilor, speculată de Silviu Saşa, oaspeţii ratând alte trei ocazii importante la poarta lui Pop. Dejenii, în schimb, au fost mai ghinionişti, pe lângă o bară şi câteva şanse bune de a marca, aceştia primind un gol după o gafă imensă.

Prodan a încercat, fără succes, să-l dribleze pe Saşa, iar mijlocaşul Triteniului a reuşit să marcheze singurul gol al meciului. De altfel, această greşeală l-a deranjat foarte tare şi pe antrenorul gazdelor, Darius Boldor, cel care i-a reproşat din plin jucătorului său eroarea făcută.

„A fost un meci în care oaspeţii au avut două ocazii, apoi s-au apărat şi au încercat să joace pe contraatac. Chiar pot să zic că i-am dominat, dar când mai erau vreo 20 de minute din meci un fundaş de-al meu a avut mingea şi s-a crezut mai tehnic ca Sânmărtean. Atacantul advers a venit în pressing, iar al meu a vrut să-i dea mingea printre picioare în loc să joace simplu, ca un fundaş, şi am primit golul. Am mai avut o bară în acest meci, ocazii, dar mingea nu a vrut nici cum să intre în poartă”, ne-a spus, dezamăgit de rezultat, tehnicianul CFR-ului.

Fericit după victoria importantă mai ales pentru moral, antrenorul Unirii, Andrei Pintilie, a ţinut să-şi felicite jucătorii după primul meci din acest sezon tratat cu seriozitate maximă de către echipa din Triteni.

„A fost un joc greu, contra unei echipe bune, dar pe care l-am dominat tactic. Am avut şi două-trei ocazii, au avut şi ei o bară, dar vreau să-i felicit pe băieţi şi sper să o ţină tot aşa. Mă bucur că, deşi am avut vreo şapte absenţe, am reuşit să avem 18 jucători pe foaie. Azi, practic, am început campionatul şi mă bucur că pot să conduc un grup atât de unit. Jos pălăria pentru ei”, a declarat antrenorul jucător al Triteniului, echipă care a bifat primele trei puncte din acest sezon.

CFR Dej

Pop
Buburuz
Prodan
Boldor
Marian
Dican
Ciurean
Lazăr
Retegan
Borşan
Kerekes

Au mai intrat: Mate, Todică, Cociş, Bara. Antrenor: Darius Boldor

Unirea Triteni

Rus Al
Crişan
Gall S.
Pintilie An
Petrea
Ceclan
Saşa
Paleoca Cr
Câmpian
Bărbos
Nemeş

Au mai intrat: Deiac, Luduşan, Rus Răzv. Antrenor: Andrei Pintilie

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.