JSport.roJSport.ro

Iarna a revenit subit peste judeţul Cluj, iar zăpada căzută în ultimele ore ar putea duce la amânarea unor meciuri din Liga a IV-a în acest weekend.

Returul a început cu o săptămână întârziere tocmai din cauza terenurilor impracticabile, zăpada topită făcând imposibilă disputarea partidelor, iar această problemă ar putea exista şi în weekend.

Chiar dacă prognoza meteo pe următoarele trei zile nu mai conţine precipitaţii sub formă de ninsoare, totuşi temperaturile în judeţul Cluj nu vor depăşi 10 grade, iar cerul va rămâne acoperit şi sunt şanse mari de ploaie. Cum combinaţia dintre zăpada topită şi ploaie nu face bine niciunui teren, este de aşteptat ca meciurile, dacă se vor disputa, să fie influenţate de starea precară a suprafeţelor de joc.

„Conform regulamentului, arbitrii vor decide la ora jocului dacă meciurile se pot desfăşura. Există posibilitatea amânării unor jocuri dacă terenurile sunt impracticabile şi vremea continuă aşa. Deocamdată mai aşteptăm, nu putem lua o decizie azi. Sigur, dacă mâine vine vreo echipă şi ne spune că nu poate juca din cauza terenului, se poate amâna de mâine respectiva partidă”, ne-a spus un reprezentant al AJF Cluj.

Săptămâna viitoare, în schimb, nu vor mai exista astfel de probleme, în judeţul Cluj fiind aşteptate temperaturi în weekend-ul următor de peste 20 de grade Celsius.

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Cluj a decis ca Industria Sârmei Câmpia Turzii să piardă la „masa verde” meciul cu AS Viile Dejului, „sârmarii” neprezentându-se la jocul de sâmbătă. ISCT a primit şi o amendă, dar are posibilitatea să facă apel în următoarele două săptămâni.

Mai jos aveţi decizia completă a comisiei.

Echipa ISCT in data de 14.04.2017 ,ora 10.20 a trimis un fax la AJF CLUJ prin care solicita ca jocul sa fie reprogramat la alta data pentru ca un numar de jucatori ai echipei erau bolnavi. In acest sens au transmis adeverinte medicale. Comisia de competitii a AJF Cluj  a reprogramat jocul iar echipa ISCT  tot nu s-a prezentat.

Conform art.17.05.a din RD al AJF CLUJ,  CD  a AJF,

     HOTARESTE

    Echipa ISCT  pierde jocul cu scorul de 3-0

Sâmbătă şi duminică vor avea loc următoarele meciuri din Liga a IV-a

Armenopolis Gherla-CS Floreşti (sâmbătă, ora 17:00)

Arieşul Mihai Viteazu-Viile Dejului (sâmbătă, ora 11:00)

Unirea Triteni-Olimpia Gherla (sâmbătă, ora 15:30)

Someşul Gilău-Unirea Floreşti (sâmbătă, ora 11:00)

CFR Dej-Sticla Turda (duminică, ora 12:00)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.