JSport.roJSport.ro

IMG_1186Situaţie extrem de tensionată la echipa de fotbal clujeană Arieşul Mihai Viteazu, care evoluează în Liga a IV-a.

Schimbarea antrenorului Dorel Mureşan cu Lucian Roşu a coincis şi cu un nou regulament de ordine interioară la clubul din comuna situată lângă Turda, prin care jucătorii iau mai puţini bani decât anul trecut, aceste două lucruri nemulţumindu-i pe componenţii Arieşului. Niciun reprezentant al echipei de seniori nu a fost prezent marţi seara la reunirea lotului în perspectiva noului sezon, situaţia urmând a se repeta şi în această seară, jucătorii fiind nemulţumiţi, în primul rând, de faptul că doleanţele lor nu au fost luate în considerare de conducerea clubului.

„Şi schimbarea antrenorului şi noul regulament ne deranjează în aceeaşi măsură, asta deşi vrem să subliniem că nu avem absolut nimic împotriva domnului Lucian Roşu. Pe noi ne deranjează cum s-a făcut această schimbare, pentru că am înţeles că s-a renunţat la domnul Mureşan pentru că nu i s-a mai plătit transportul. Noi ne-am dus la conducere şi am spus că suntem de acord să renunţăm la masa pe care o aveam după fiecare deplasare, iar din acei bani să fie plătit transportul antrenorului, dar conducerea nici nu ne-a luat în seamă. Noi ne-am fi dorit să continuăm cu acelaşi antrenor, pentru că avem o relaţie foarte bună, iar dacă ni se spunea ’băieţi, am decis să înlocuim antrenorul, am adus pe altcineva’ era ok, dar ni s-a spus că a venit alt antrenor pentru că nu i se mai putea plăti transportul. Noi suntem supăraţi şi nu mai vrem să ne prezentăm la antrenamente. Încă o dată, nu avem nimic cu noul antrenor, ne deranjează cum a fost îndepărtat fostul antrenor, dar suntem nemulţumiţi, în egală măsură, şi de noul regulament de ordine interioară”, ne-a spus un jucător din lotul Arieşului.

De partea cealaltă, vicepreşedintele echipei din Mihai Viteazu, Ioan Arion, a declarat că banii sunt mai puţini pentru că mai există o echipă de juniori la club şi a dat de înţeles că jucătorii vor suporta consecinţele dacă nu se vor prezenta nici în această seară la stadion.

„Aceste probleme şi le-au creat domnii jucători singuri. În campionatul trecut am avut doar trei echipe şi ne-am putut permite să le dăm mai mulţi bani, doar că ei au făcut-o de oaie în retur, noi având pretenţii mai mari după tur. Nu s-au pregătit cum trebuie, nu prea veneau la antrenamente, iar membrii Comitetului Director au decis să avem o a patra echipă în acest sezon şi le-au spus că nu îşi mai permit să le dea aceiaşi bani. Am făcut un regulament de ordine interioară, prin care ei luau bani mai mulţi dacă învingeau în deplasare decât acasă. Oricum, banii care vin de la Primărie vin pentru copiii din sat, nu pentru seniori. Eu cred că le-am oferit condiţii peste nivelul Ligii a IV-a anul trecut, iar ei cred acum că sunt de neînlocuit. Săptămâna trecută i-am convocat pentru marţi, 19 iulie, la ora 19:00, iar ei au întors-o acum că nu-l mai vor pe noul antrenor. Problema a fost că noi nu ne-am mai putut permite să plătim un antrenor din Cluj, iar domnul Mureşan a spus că, în noile condiţii, nu mai acceptă. Aseară i-am aşteptat o oră pe jucători, nu a venit niciunul, iar dacă nu vor veni nici astăzi vom vedea ce se  va întâmpla. Se va întruni Comitetul Director şi vom lua o decizie”, ne-a spus Ioan Arion.

Arieşul Mihai Viteazu a promovat anul trecut în Liga a IV-a şi a terminat sezonul pe locul cinci în clasament, la 12 puncte în spatele campioanei Viitorul Feleacu. Vom reveni cu detalii despre situaţia de la Mihai Viteazu.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. As vrea sa le amintesc ,,dpmnilor,, jucatori ca nu echipa schimba antrenorul din orice motive ar fi , ci conducerea. in alta ordine de ideii nici la cele mai importante cluburi de fotbal din lume, nu jucatorii au schimbat antrenorii. Daca conducerea a luat aceasta hotarire nu a luat-o de dragul de a lua, Jucatorii nu pricep ca resursele financiare trebuie dramuite cu mare atentie deoarece din toamna clubul mai inscrie in competitie o echipa de juniori E.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.