JSport.roJSport.ro
foto: arviha
foto: arviha (Bradul Mărişel-Unirea Jucu)

La finalul săptămânii trecute au intrat în vacanţă şi jucătorii din Liga a V-a, zona Cluj, după un tur maraton, cu 136 de meciuri.

Această serie este compusă din 17 echipe, un record al ultimilor ani în Liga a V-a, în sezonul 2011-2012 fiind ultima oară când a mai fost acelaşi număr de formaţii la start. Campioană de toamnă a devenit echipa a doua a Unirii Jucu, formaţie care a avut un parcurs cu doar două înfrângeri, 11 meciuri fiind câştigate.

Lotul de jucători al Unirii este format şi din componenţi ai primei echipe, care evoluează în Liga a III-a, jucanii conducând seria cu un avans de trei puncte în faţa celor de la Viitorul Sânpaul, podiumul la jumătatea campionatului fiind completat de Bradul Mărişel. De altfel, echipa din Sânpaul a câştigat în tur la Jucu, într-un meci disputat în etapa a cincea, de atunci jucanii având un parcurs aproape perfect, fără nicio înfrângere.

Trei serii ale Ligii a V-a şi-au desfăşurat ultima etapă a turului în urmă cu două săptămâni, în weekendul 26-27 noiembrie încheindu-se şi prima parte a sezonului din zona Gherla, cu Someşul Bonţida campioană de toamnă.

Zona Cluj va fi cea care se va relua prima după vacanţă, în 11 februarie, în restul seriilor meciurile urmând să înceapă din luna martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.