JSport.roJSport.ro

IMG_1695Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu Unirea Tărlungeni, 0-0, în primul meci din play-out, iar antrenorul “şepcilor roşii” a anunţat, imediat după joc, că vrea să plece de la echipă. Lipsa banilor şi, implicit, a condiţiilor de pregătire l-au făcut şi pe Teja să cedeze într-un final, acesta dorind să o lase pe “U” chiar de săptămâna viitoare.

“Nu ştiu dacă mai rămân până la finalul campionatului. Condiţiile sunt destul de rele şi după tot ce s-a întâmplat e destul de greu să mai rămân. Sunt oameni care nu mai vin la serviciu pentru că nu sunt plătiţi, jucătorii nu mai au vitamine, avem doar şapte mingi la antrenamente, e foarte greu să faci performanţă astfel. Mai mult ne batem joc de meserie, şi decât să-mi bat joc de meserie… Vreau să am o discuţie cu şefii şi să plec, mă gândesc foarte serios, indiferent de ce se va decide la Tribunal”, a spus antrenorul “şepcilor roşii”.

Joi ar putea fi declarat falimentul Universităţii, dacă oficialii de la Bucureşti nu vor dovedi că există bani pentru continuarea activităţii şi plata restanţelor salariale mai ales către foştii jucători, însă Teja este sceptic că “U” va putea termina acest campionat.

“Nu ştiu dacă se va putea termina campionatul, depinde ce se va întâmpla în această săptămână. Dacă nu sunt bani, nu se termină. Dacă vin banii şi vine spaniolul, italianul, israelianul sau americanul şi se reface totul, se plătesc salariile, atunci se va merge mai departe, dacă nu, se va închide tot”, a mai declarat Mihai Teja.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. dute , dute ai facut multe prosti , ai adus numai jucatori ratati si ti ai batut joc de jucatorii crescuti de u-cluj , spectatorii ar tebui sa te scoata cu suturi in cur , ati distrus o generatie de jucatori talentati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.