JSport.roJSport.ro

armenopolisSingura echipă neînvinsă până acum în Liga a IV-a, Armenopolis Gherla, a suferit primul eşec al sezonului chiar în ultima rundă a acestui tur de campionat, 0-1 cu Arieşul Mihai Viteazu. Mai neplăcut pentru formaţia pregătită de Stan David, Ioan Mureşan şi Cristian Vedean a fost că acest eşec a venit chiar pe teren propriu, în faţa unei formaţii cu care se află în luptă directă pentru ocuparea unui loc fruntaş în clasament.

Într-o partidă disputată pe un teren extrem de dificil, cele două formaţii şi-au împărţit perioadele de dominare, cu un plus pentru oaspeţi, care au avut ocazii mai multe şi mai clare la poarta gherlenilor. Singurul gol al meciului a fost reuşit de către Vasilică Mercean, în minutul 86, mijlocaşul Arieşului fructificând una dintre ocaziile importante create la poarta lui Tala. Gherlenii au avut şansele lor în primele 30 de minute, mai apoi Arieşul controlând ostilităţile până la final.

foto: facebook-Arielul M. Viteazu
foto: facebook-Arieşul M. Viteazu

Acest eşec al Armenopolisului a dus la o rocadă în clasament între cele două echipe, formaţia din Mihai Viteazu urcând pe locul trei, la două puncte de poziţia secundă. Gherlenii, însă, mai au o restanţă de jucat, sâmbăta viitoare, chiar împotriva Luceafărului Cluj, echipă situată pe locul doi în clasament.

„A fost un meci în care am cam dominat noi în prima repriză, dar a doua parte a fost dominată de către ei, care au avut ocazii mai multe decât am avut noi în prima repriză. Meciul s-a jucat pe un teren aproape impracticabil, înfundat, care ne-a incomodat. Oricum, după aspectul jocului victoria pare meritată, s-au adaptat mai bine decât noi la acest teren şi pe fondul unui joc slab al nostru. Asta este, trebuia să vină şi prima înfrângere”, ne-a declarat unul dintre antrenorii Armenopolisului, Cristi Vedean.

„A fost un meci greu, contra unei echipe care nu pierduse până acum, joc desfăşurat pe un teren greu. În prima repriză ambele echipe au ratat câteva ocazii, dar apoi am pus stăpânire pe joc, am avut mai multe ocazii pe care le-am ratat, dar e bine că am reuşit să dăm şi un gol. A fost o victorie meritată a noastră în această ultimă etapă a turului. Puteam termina chiar pe locul doi acest tur dacă nu pierdeam anumite puncte acasă, dar suntem o echipă tânără şi vom vedea ce va fi din retur”, a precizat şi antrenorul Arieşului, Dorel Mureşan.

Armenopolis Gherla: Tala- Chiş, Sîmboan, Crişan, Grigoreanu, Stan, Pop, Vînău, Bocoş, Doroftei, Crăciun. Au mai intrat: Mureşan, Morar. Antrenori: Cristian Vedean, Stan David şi Ioan Mureşan.

Arieşul Mihai Viteazu: Barta-Florea, Tolomeiu, Buglea, Boboia, Balint, Fechete, Mercean, Kiesz, Mureşan, Nemeş. Au mai intrat: Bruchenthal, Rus. Antrenor: Dorel Mureşan

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.