JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj are parte de o perioadă de pregătire extrem de activă, în care este solicitată pentru meciuri amicale inclusiv de echipe de Liga I.

Formaţia pregătită din acest sezon de Dan Matei şi Csaba Kis are programat, miercuri, un meci amical cu Universitatea Cluj, însă între timp a fost solicitată şi pentru un joc de pregătire cu CFR Cluj, a doua zi.

Oficialii „viruşilor verzi” au acceptat pentru că apelul a venit din partea formaţiei de Liga I, nefiind vorba de un joc de pregătire cu echipa a doua a clubului. Antrenorul Dan Petrescu doreşte, astfel, să vadă la lucru jucătorii veniţi mai târziu la CFR, aflaţi în urmă cu pregătirea fizică, fiind puţin probabil ca joi să intre în teren şi cei care vor fi titulari la Iaşi, după două zile. Meciul va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, însă sunt şanse mici ca acesta să fie deschis publicului.

Înainte cu o zi, însă, Sănătatea va juca pentru prima oară în acest an cu Universitatea Cluj, partida urmând să se desfăşoare cel mai probabil la baza „Clujana”, de la ora 18:00. Cele două echipe se vor întâlni şi în meci oficial în această toamnă, în seria a V-a a Ligii a III-a.

Sănătatea a disputat ieri primul joc amical al perioadei de pregătire, pierzând, 3-5, în faţa celor de la Sticla Arieşul Turda.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.