JSport.roJSport.ro

IMG_5511Sănătatea Cluj are un nou meci în Liga a III-a pe teren propriu după mai bine de o lună. “Viruşii verzi” vor întâlni mâine pe CS Iernut, în etapa a 19-a din seria 5 a Ligii a III-a, ultima oară când elevii lui Marius Semeniuc au jucat pe teren propriu fiind în 4 martie, 1-0 cu Unirea Dej.

Partida contra Iernutului trebuie obligatoriu câştigată de către clujeni pentru a rămâne în continuare în zona de mijloc a clasamentului, aceştia primind, mai apoi, vizita a două formaţii care se luptă pentru promovarea în Liga a II-a, Industria Galda şi Avântul Reghin.

“În tur cei de la Iernut ne-au luat trei puncte, am plecat şi răniţi, cu cartonaşe roşii, iar acum va trebui să ne luăm punctele înapoi. Jucăm şi acasă şi trebuie să avem un joc consistent, o dorinţă de victorie, iar băieţii şi-o doresc foarte tare pentru că vin şi sărbătorile şi trebuie să ne luăm primele. Se vede la antrenamente o poftă bună de joc, de pregătire şi asta îmi dă speranţe că vom arăta bine la ora jocului şi vom duce rezultatul în favoarea noastră”, ne-a declarat antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

De menţionat că adversarul ardelenilor din etapa trecută, CSM Sighet, a fost sancţionat cu neprogramarea în campionat până când oficialii echipei maramureşene nu vor plăti baremurile de arbitraj şi ale observatorilor. Sănătatea a pierdut cu 0-1, dar în cazul în care CSM Sighet va fi neprogramată de două ori va fi exclusă din campionat, iar clujenii vor primi victoria la “masa verde”.

Meciul Sănătatea Cluj-CS Iernut va avea loc mâine, de la ora 17:00, la baza “Clujana”, în tur mureşenii câştigând cu 2-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.