JSport.roJSport.ro

sanatatea clujSănătatea Cluj a devenit cunoscută în fotbalul românesc datorită „poftei” pentru Cupa României, competiţie în care a eliminat inclusiv formaţii de Liga I, deşi era doar o echipă de pluton în a treia ligă.

După un sezon precedent în care, deşi a retrogradat pe teren, a rămas în al treilea eşalon fotbalistic, trupa condusă de Marius Semeniuc nu vrea să mai aibă deloc emoţii în acest campionat. Cu Florin Dan, fost jucător la CFR Cluj, Dan Matei sau Lucian Perde în actualul lot, „viruşii verzi” ocupă un loc călduţ la jumătatea clasamentului, după nouă etape disputate în seria a cincea.

„Anul trecut am încercat o altă idee, am vrut să utilizăm mai mulţi juniori pe care să-i culegem din zona Clujului, să-i scoatem la suprafaţă, dar ei nu au dat randamentul scontat. Anul acesta au venit şi jucători cu experienţă, printre care Florin Dan sau Lucian Perde, iar acum suntem mai bine în clasament, dar nu am rezolvat nimic încă”, a spus Marius Semeniuc, cel care este convins că lotul pe care îl are la dispoziţie are valoare de primele cinci locuri la finalul campionatului.

„Acesta este obiectivul meu personal şi, de altfel, cred că vom reuşi să îl îndeplinim”, este încrezător tehnicianul echipei de liga a treia.

Sănătatea a remizat cu FC Zalău, 2-2, într-un meci de la finalul săptămânii trecute, iar în weekend va întâlni, în deplasare, tocmai pe liderul Avântul Reghin.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.