JSport.roJSport.ro

IMG_5187Ultima etapă a turului Ligii a III-a propune, în seria a cincea, un meci în care se întâlnesc cele mai bune echipe din judeţul Cluj la acest nivel.

Sănătatea Cluj, formaţie aflată, însă, la 11 puncte în spatele Unirii Jucu, vrea să-şi asigure o iarnă linişită cu un success în meciul de mâine, în timp ce jucanii, în cazul unei victorii, ar putea termina pe primul loc acest tur de campionat.

“Vineri se întâlnesc două echipe care îşi doresc să stea bine în clasament în perioada de iarnă. Sper că voi avea tot lotul la dispoziţie şi vom aborda meciul la victorie, cu încredere. Poate fi numit un derby pentru liga a treia şi pentru judeţul nostru, dar e un meci care, din punct de vedere al bugetului, este câştigat clar de către Jucu. Noi suntem cu finanţare privată, deşi am făcut cereri la toate forurile competente, iar ei au finanţare de la stat, au gândire profesionistă, însă vrem să facem diferenţa pe teren. De altfel, cred că vom obţine cele trei puncte la finalul acestui joc”, este încrezător antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

IMG_3481De partea cealaltă, tehnicinaul Gheorghe Barbu este mulţumit, în primul rând, că partida contra “viruşilor verzi” este ultima din acest an şi speră ca elevii săi să învingă oboseala şi stresul accumulate până acum şi să obţină o nouă victorie.

“Va fi un meci foarte greu, mai ales că cei de la Sănătatea am înţeles că sunt foarte motivaţi şi foarte hotărâţi să câştige, dar noi vom merge, vom juca şi vom vedea ce putem face. Nu suntem favoriţi pentru că am văzut vreo două jocuri de-ale lor, iar nivelul jocului este mult peste cel din anii trecuţi, sunt mult schimbaţi în bine. Nu cred că poate fi numit un derby, pentru că, totuşi, suntem în liga a treia, adică pe undeva prin mocirlă cu toţii. Putea fi numit derby dacă erau şi ei acolo în faţă, ori ei pierd când nu te aştepţi şi câştigă când te aştepţi mai puţin”, ne-a spus antrenorul Unirii. Formaţia din Jucu ar putea termina turul pe locul 1 dacă la meciul de la Galda de Jos, unde se întâlnesc primele două clasate, Industria şi Avântul Reghin, partida se va termina la egalitate.

Meciul dintre Sănătatea Cluj şi Unirea Jucu va avea loc mâine, de la ora 14:00, pe stadionul “Clujana”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.